Zákon príťažlivosti-pravda??

Zákon príťažlivosti-pravda??

Odoslaťod penny » Št Aug 02, 2012 10:45 pm

Dobrý deň
Mám 17 rokov a mám strach zo zákona príťažlivosti. Keďže sa o ňom píše v takmer každej motivačnej knihe určite ste o ňom počuli. Myslím, že som bola oveľa šťastnejšia kým som si jednu z nich neprečítala- konkrétne Sila podvedomia od Dr. Murphyho.

Desí ma predstava, že našimi myšlienkami privolávame to načo myslíme. Nikdy predtým som sa nestarala o to načo myslím, tak to bolo dobre a tiež som nemala problém myslieť pozitívne ale od vtedy, čo som si prečítala vyššie zmienenú knihu ma napadala jedna katastrofická myšlienka za druhou a čím viac som sa im bránila a bála sa ich tým viac ma zahlcovali. Mala som hrozný strach, že sa to stane a najhoršie na tom bolo, že sa tie myšlienky nedali zastaviť.

Ak sa budete báť, že spadnete pod auto tak sa to aj stane... Ak budete myslieť na chorobu naozaj ju dostanete...
Je my s toho zle. Proste tomu nechcem a nemôžem uveriť. Priala by som si aby my niekto povedal, že celý tento zákon je hlúposť a ja môžem znova myslieť na hocičo, či je to dobré alebo negatívne a nemusím sa stále kontrolovať.
Mám strach z vlastných myšlienok a neviem čo mám robiť. Je zákon príťažlivosti pravda? Nie je to pritiahnuté za vlasy? Môžete to prosím niekto vysvetliť tak, že to človeka nevystraší? Všade kde chodím počúvam len o tom aby si niekto niečo zlé neprivolal...
penny

Založený: Št Aug 02, 2012 10:42 pm

Re: Zákon príťažlivosti-pravda??

Odoslaťod nikitka » Ut Nov 06, 2012 8:51 pm

Zabudni na tu knihu, penny.

Ta kniha pomoze ludom, ktori su vo velkych problemoch, uvedomia si, ze sa tam dostali mozno negativnym myslenim a prebudi ich to zo zleho sna. :-)
Ty si mala pekny zivot predtym, takze zabudni na nu. Ak Ti raz bude zle, spomenies si na vsetko, co si si tam precitala a potom Ti to pomoze, urcite nie je ta kniha napisana na to, aby sme si teraz uzkostlivo kontrolovali kazdu svoju myslienku. :-)
Jednoducho ak to pojde s Tebou dole z kopca, spomenies si na veci, kt. si si precitala a vytiahnes ich z rukava, dovtedy na to zabudni.
(mozno tu knihu budes raz poziciavat niekomu, kto ju bude potrebovat a preto si si ju mala precitat)
A zi tak ako doteraz. :-)
Mozno po nej este siahnes, presne vtedy, ked to budes potrebovat, podvedome, lebo mozog si ju pamata, aj ked na nu 'zabudnes'. Dovtedy ju ignoruj :-)
nikitka

Založený: Ut Nov 06, 2012 8:39 pm

Naspäť na Zmätok a bezradnosť