To je otázka na čítajúcich?
prepáč, sarkazmus. Na túto otázku si musíš nájsť odpoveď sama. V skutku napr. mne začínalo byť jasno čo chcem v živote dosiahnuť a ako pokračovať niekde medzi rokmi 23-25. V tvojich rokoch je úplne jasné, že nevieš ešte presne čo by si chcela. Ono, škola je naozaj dobrá vec, ale samozrejme nie vždy v živote ju môžeš využiť. Ale zasa aj rozmýšľaj, či sa ti chce stáť celé roky pri páse, alebo si spravíš výšku a budeš mať väčšiu možnosť na získanie lepšej práce. Samozrejme ak máš chodiť na nejakú školu, tak na takú ktorá ťa baví. Dám ti za príklad mňa. Keď som mal asi 13 rokov, tak sa mi zapáčila práca s drevom. V 23 rokoch ma začala zaujímať psychológia. Mám 26 a venujem sa obom sféram. Tým ti chcem len vysvetliť, že ja som napríklad stratil viac rokov ako ty než som si uvedomil čo presne chcem. Nemôže ti nikto hovoriť čo máš robiť alebo vyskúšať, lebo nakoniec aj tak zistíš, že si mala spraviť niečo inak. Postupne sa v niečom nájdeš, len musíš nechať tomu trošku času. Každopádne rozmýšľaj nad tým čo ťa baví , napĺňa a o to sa opieraj. Nieje nič horšie ako keď v živote musíš robiť niečo čo robíš nerada.
drž sa