od Groban45 » Ut Aug 25, 2009 2:01 pm
Reagujem na posledný príspevok k prehnaná nedôvera. Ja som si našiel priateľku ma 54 rokov a ja mam cez 60. odkedy sme sa spoznali ( 6mes.) to akosi z jej strany nebolo také čisté. Neviem, ale cítil som , že ma podozrieva nemala dôvod,Na všetko okolo čo je mi pripomína nedôveru, Chodí ku kne po praci ale nikdy tu nespala ani ja som u nej nikdy nebol. Mame sa radi aspoň mi to deklaruje a ja ju mam velmi rad a milujem ju . Príde sa naobedovať, poupratuje, umyje riad a beží znovu do prace. Sme obaja z jedného mesta. Ale: a tu to asi začína. Pred časom mi na internet na moju e-mailovú adresu prišla zprava, kde mi nejaká pani ponúkala vzťah a napísala, že sa chce so mnou stretnúť. Bolo mi to podozrivé, pretože som nikomu a nikde moj alternatívny mail neuviedol ani nespomenul okrem mojej priateľky. Jasne že bola podozrivá č. 1. V zápätí som toto oznamil mojmu dobrému kamaratovi čo sa stalo a on mi hned napísal aby som si daval bacha , lebo to môže byť nastrčená osoba. Samozrejme , že som sa s ňou nikdy nestretol, pretože komunikoval s ňou mô kamarat v mojom mene. Udala adresu kam mám prísť, avšak taká adresa neexistuje. Potom sa chcela hneď akože sťahovať ku mne a iné veci. Naokon som jej ja napísal, aby sa neoťažovala, že viem, že je to fingovaná osoba. Bol pokoj nepísala.Prečo toto píšem ? Pretože moja priateľka vedela všetko !!! Potom sa opierala o fakt, že som jej neverný a má dôvod ma podozrievať. Otázka ? ako sa mohla dozvedieť s kým si píšem a čo píšem ? Odpoveď: bola to osoba jej blízka a bola nastrčená aby som sa chytil a mam podozrenie, že to nebola jediná nastrčená figura. Zdôrazňujem že som sa nikdy so žiadnou osobou nestretol a písal odpovede môj kamarat , lebo sme vedeli, že je to podvrh. Potom si moja priateľka vyžiadala odomna e -malovú adresu tej pani ,že jej napíše aby už prestala, lebo ona je mojou priatelkou a spýtala sa čo tým sleduje. Ta pani jej poslal celú korešpodenciu a tak to mam stale na tanieri že som ju podvadzal. Ale to nieje pravda, Ja ju ani nepoznám ani raz som sa s ňou nestretol. Nuž aj takýto scenár má nedôvera. teraz je akosi klud a je ( zda sa všetko ok. Nikto nepíše, nikto neobťažuje a je pokoj. Zrazu?! Moja priateľka ma podozrieva zo všetkého mam deti velké dospelé a samostatné - sú veľmi dobre situované. Mám brata, na vidieku boli sme na oslavách kam bola mojim bratom pozvaná a samozrejme a ja som ju prosil , aby šla so mnou. Odmietla to tým, že tam bude dosť žien, a ona tam nemusí byť. Všetci - celá rodina boli z jej výroku velmi smutní a sklamaní. Ale to nieje všetko, keď večer odchádza, nezabudne pripomenúť že aby som nebol smutný veď za chvíľku príde druhá. Nechápem ju neviem čo si mam o nej myslieť. Nemám sa komu zdôveriť a povedať ešte viac faktov o jej prahnanej nedôvere. Toto je iba v kocke. Brat mi hovorí aby som to s ňou skončil a bude pokoj, Lebo sa budem vraj trapiť celý život. Navrhoval som je spolužitie, teda aby sme byvali spolu aspoň na skúšku a tak sa uvidí či nam to pôjede , či nie. Odmietla to. Ale hovorí, že ma miluje a ľúbi. A mali sme ja sex , dobrovolný chcený spotánny, proste ako to byva medzi ľuďmi , ktorí sú vo vážnom vzťahu. Vie mi niekto na toto zaregovať ? Poradiť ako ďalej ? zdôrazňujem že ju nesmierne milujem a bez nej je mi velmi smutno a zaleží mi na nej.