Ahojte všetci !
Mám taký "menší problém". Som vydatá už takmer dva roky, mám úžasného manžela, so všetkým mi pomáha, splní mi takmer každé moje želanie až na to, že je strasne ziarlivy, co som vedela od začiatku. To mi však neprekáža, lebo iní chlapi ma absolútne nezaujímajú. Myslela som si, ze ked nebudem v kontakte s inymi chlapmi, budem mat pokoj, lenze po svadbe mi zacal postupne zakazovat rozne veci, ako to, ze sa nemám vôbec malovat, obliekat sa mam len sportovo, lebo "to sa mu paci" ziadne sukne, saty, tielka, vystrihy, proste len tricka z hrubej bavlny, aby nahodou nepresvitala podprsenka a teplaky, najlepsie o cislo väčšie, aby nebolo vidno peknú postavu. Ani účes nemôže byt hocijaky, len obycajny cop.. Mysli si, ze toto je uplne "normalne" a ja mu to tolerujem uz takmer dva roky, aj ked s mensimi chvilkami, kedy chcem vratit cas. Ked sme spolu chodili, bola som ako ine baby, malovala som sa, pekne cesala a nosievala som sukne, nedal vtedy ani naznak, ze to nieje podla jeho chuti, az po tom, ako sme spolu zacali byvat..(lebo vedel, ze by sme sa rozisli)
Uz som mu navrhovala poradnu, ale to odmieta, chce vsetko podla seba a vtedy je nam "proste najlepsie", keby to malo byt podla mna, tak sa so mnou nebavi.
Vôbec neviem, co mam robit, to mu mam cely zivot ustupovat a riadit sa jeho "desatoro" ? aby nam bolo "dobre"?
Myslíte si, ze je jeho spravanie normalne? ako by sme mali riesit tento nas "maly problém" ?
Dakujem!
Bajka