Možno nebude veľmi zrozumiteľné čo napíšem, lebo sa ponáhľam a zvyknem hovoriť jedno cez druhé. Prepáč
Tak, že ty nemáš výčitky ak podvedieš, je zrejme preto, že máš pocit, že muži si to "zaslúžia" a im to aj tak neublíži.
A s psychologičkou sa zameraj na svoje sebavedomie, lebo jeden z hlavných dôvodov žiarlivosti je pocit menejcennosti, a teda ani neveríš, že by si hodná toho, a dosť dobrá, aby ti bol niekto verný.
Máš v sebe nespokojnosť, nevyriešené problémy a zranenia, hnev, pocit, že život je nefér... Potrebuješ nájsť mier s minulosťou a sama so sebou. Začať sa mať skutočne rada. Stojíš za to, ver mi
Ďalej máš problém s mužmi. Ak vieš po anglicky veľmi ti odporúčam knihu Queen´s code od Alison Armstrong. 1,5 kapitoly sa dajú prečítať aj zadara na amazone. Mne veľmi veľmi veľmi pomohla s mojím pohľadom na mužov. Tiež som im neverila. Tá kniha fakt stojí za to. Prečítala som množstvo kníh, ale táto je proste zázrak
Pomohla mi pochopiť veľa vecí.
A ja osobne si nemyslím, že je dobré mať vzťahy len pre zábavu. Podľa mňa to skôr či neskôr prinesie problémy a zranenia a len si tým človek skomplikuje život.
Tak neviem či som ti pomohla. Ak máš nejakú otázku tak sa kľudne ešte pýtaj...