Ahoj Renča 12. Možno si aj celkom trafila kliniec po hlavičke. Myslím tou jednou otázkou, či tvoja vôľa schudnúť a aj fakt , že sa to deje , mohol u manžela takéto niečo vyvolať. Záleží ako k tomu došlo. Ja som sa s manželkou kedysi dávnejšie o tejto veci bavil. Mala vtedy 160 cm a 59 kg. Nič moc teda , nie nejaká nadváha. Iba som jej vtedy povedal, že by mohla trocha športovať a kontrolovať si jedálníček. Veľmi sa vtedy so mnou pohádala, teda aj ja s ňou a odmietla to so slovami , že si nebude odopierať to, čo má rada. Ja som sa za ňu vôbec nehanbil, nakoľko má tiež pred štyridsiatkou a jej proporcie sú správne rozložené, takže až taký problém to nebol. Vzal som to tak, že to vlastne odmietla, povedal som si , že ma tým naštvala a hotovo. Nemyslel som svoj návrh zle. Ale zrazu, asi za tri- štyri mesiace začala chudnúť. "Dukanova diéta". Schudla 9 kg ! Vyzerá na 25 rokov. Videl som , že mení stravovacie návyky, no s nimi sa menila aj jej povaha. Úbytok - hmotnosti ,veľké ego ako vesmír, chuť sa prezentovať, nechať sa obdivovať, predvádzala sa ... Začala konečne komunikovať s cudzími mužmi v zamestnaní, navrhovala im "tykanie" ,/ čo by som nazval až flirtom, nakoľko som bol viackrát toho svedkom / doma bola odmeranejšia , vytrácal sa cit. Nikdy mi nepovedala , že schudla kvôli mne , alebo kvôli tomu , že som ju o to žiadal, skôr poprosil. Egoisticky tvrdila, že to spravila kvôli sebe... Vznikol z toho začarovaný kruh. Som normálny chlap 182 cm / 95 kg. Bývalý aktívny športovec , myslím že mužsky sebavedomý, takže žiadny rytier slanina
. Mám veľa známych, samozrejme aj žien. Nemal by som až taký veľký problém si niekoho nájsť. To som však nechcel. No tento jej postoj k veciam , ktoré popisujem mi naštartoval niečo , čo som nepoznal.... To je moja skúsenosť.
Takže tebe by som doporučil, aby si manžela tak trošičku uistila, ale úprimne , / aj keď on hovorí , že to nie je preto /že ak sa meníš , tak sa meníš pre seba, ale samozrejme aj pre neho, nakoľko ti záleží na tom , aby si bola preňho príťažlivá aj po toľkých rokoch manželstva a troch deťoch. A či sa to bude opakovať? To ti nik nezaručí, no ak budeš svojmu manželovi dobrou priateľkou a chápavou manželkou, tak si jeho občasné žiarlivostné výpadky vysvetlíš tak, že ťa jednoducho ľúbi , nechce o teba prísť, ani sa s nikým o teba deliť. A to, že si bola a si jeho jediná ... To môže mať tiež dosť veľký podiel na veci.No to by si asi nejako asi meniť nechcela, však?