Dobry den,
chcela by som vas poprosit o nazor. Sme s partnerom asi rok, no mne neustale vadi jeho spravanie ku inym zenam. Nechcem ho v nicom obmedzovat no nedokazem sa zmierit s tym ze ked sa niekde objavi zena ktora ho zaujme (co je dost casto) vobec to neskryva aj ked som momentalne pritomna. Niekomu to mozno pride ako dokaz toho ze asi o nic nejde ale mne to skor pripada ze si neuvedomuje svoje spravanie, mam pocit ze by v tom momente nevedel ani to keby ma prave presiel vlak. Viem ze ma lubi a vela pre mna robi ale citim sa strasne zle ked viem ze na kazdom rohu je niekto kto ho zaujme, a pritom sa casto jedna o zeny na ktore by som to vobec nepovedala, myslim ze mnohe z nich nie su ani extra pritazlive, co je mozno vec ktora ma uraza este viac, pretoze ja sa pokladam za atraktivnu, a tym padom nechapem preco mu nestacim. Venujem sa mu ako mozem a aj som sa ho otvorene pytala co mu chyba, no on len povedal ze je jednoducho sa mu ta a ta zena paci, ale ma rad mna. No ja to nechapem lebo ked niekoho lubi nechapem preco sa zaujima o ine. Dalsou vecou je to ze si NEUSTALE pise so svojimi byvalymi milenkami,vie ze mi to vadi, ale povedal ze su to kamaratky a kvoli mne to nezmeni, ja vsak viem ze byvale milenky nikdy nie su iba ciste kamaratky-to ani nejde. Pise si s nimi aj niekolkokrat do tyzdna, co je podla mna prilis casto. Trapi ma ze kompromis a tolerancia je takto vyzadujuca len z mojej strany kedze ja podobne kontakty neudrziavam ani sa o inych muzov nezaujimam. Mam chut mu urobit to iste, ale viem ze to problem neriesi. Dakujem