Chapem Ta
mam to iste..a viem o par dalsich, ktore su "takto poznacene". sama sa toho nezbavis. Tvoj drahy ti posramotil sebavedomie, podpilil tvoju doveru v jeho lasku a obdiv voci tebe, tak nech si to teraz dava do poriadku. nikto iny to nespravi. Resp. aj tadialto vedie cesta, mozes sa snazit hladat stratene sebavedomie vo flirtovani s inymi, ale potrebujes sa zamotat? to mozes rovno od tvojho priatela odist. dufam, ze sa ti za to vsetko aspon ospravedlnil a povedal, ze chape, co ti sposobil? nechapem preco ti take veci vobec vesal na nos, neuvedomil si, ze to moze mat dozivotne nasledky na vas vztah? Ja to mam trosku ine, lebo ja som si precitala jeho sukromnu postu /hanba mi, viem/, resp. vela veci mi napisal, ked sme boli este iba kamosi - z toho vsetkeho som pochopila, ze jeho expriatelka bola pre neho idolom krasy (bola tak krasna pre neho, ze dva roky trpel jej udajne neskutocnu nemoznost). Problem je, ze to dievca je uplne iny typ ako ja. navyse aj v telke vzdy pochvali herecku, ktora je typovo ako jeho exka..citim sa pre neho uplne neatraktivna, k tomu som vraj kus. Pre mojho ex som bola idolom krasy zase ja. je to asi totalne malicherne, ale chyba mi to. chcem sa citit vo svojom vztahu atraktivne. je to normalne. ked ide naokolo nejaka bruneta, sledujem ho ako a ci sa na nu pozrie..samozrejme, ze sa pozrie. ked sa neudrzim a mam poznamku, vysmeje ma, zevraj sa rovnako pozrie aj na chlapa..nie je to pravda (mam to odsledovane.
.dobre mi z toho vsetkeho siblo, a tiez nam to otravuje zivot, lebo on tvrdi, ze su to vyplody mojej fantazie. trosku mi pomohlo, ked mi lichotili ini (stretnutie s mojim exom bol totalny elixir na moju dusu). potom som uverila, ze problem je vo mne. a mozno naozaj je. ale ak nas nasi partneri lubia, mali by pochopit tuto krehku psycho-stranku nasej osobnosti, pochopit, ze je to vlastne len velky strach, ze ich stratime, snaha, aby nas milovali a tuzili po nas ako po ziadnej inej a mali by sa snazit pomoct nam v nasom probleme /svojou pozornostou, komplimentom, uznanim,../ Smola, ze maloktory chlap niekedy zensku dusu pochopi..mne trosku pomohlo, ked som si uvedomila, ze moj muz nie je ziadne terno a ze nie som odkazana iba na neho. vtedy som si uvedomila, ze nestoji za to aby som sa zhadzovala sama pred sebou aj pred nim. aj tak ma tie zachvaty sem tam znovu chytia..ale uz nie su take frekventovane
drzim ti palce, skus pracovat na svojom sebavedomi, na nete je kopec technik ako na to..maj sa krasne a netrap sa, zelenooka potvora nie je len tvojou kamoskou