Dobrý deň,
mala by som k Vám veľkú prosbu. Potrebovala by som poradiť a pomoc. Som 2 a pol roka s priateľom. Od začiatku vzťahu sme spolu bývali.Bolo to moje najkrajšie obdobie,ale zdravotne okolnosti mojich rodičov ma prinútili sa vrátiť domov. S priateľom sme spolu ..Chodím k nemu na víkendy takže každý víkend precestujem par sto kilometrov..Ale asi tak pol roka ako už spolu nebývame som sa veľmi zmenila keďže nie som s nim 24 hodín ako predtým.. Veľmi veľa sa hádame a vždy je dôvod moja žiarlivosť..Aj predtým som žiarlila ale to boli taka nevinná žiarlivosť..no dnes to dorástlo do takého štádia ze keď prídem v piatok,kontrolujem potajomky spravy v mobile,pozerám každý kút či nenájdem dajaký cudzí vlas,pozerám mu emaily,skype..mažem všetky dámske mena..pozerám fotky na internete z diskoték ci tam náhodou nieje,stále ho podozrievam aj keď nezdvihne náhodou mobil..presne viem kedy záčina a konči kedy ma prestávku keďže študuje na vysokej skole...A posledne co sa stalo včera som urobila veľkú scénu na diskotéke. Keďže k nemu prišla k nemu jedna baba sa ho opýtať ako sa ma a ja som na ňu hneď vyletela ze odkiaľ ho pozná začala som na ňu kričať a vulgárne s nou rozprávať.A bola to len priateľka jeho spolužiaka.Doma sme sa veľmi pohádali a dal mi ultimátum jeden týžden ak neuvidí zmenu je medzi nami koniec.Tak som dnes čítala stránky o žiarlivosti a prišla som na to ze som asi chorobne žiarlivá .Žiadam vás o pomoc ako sa z toho dosť..Pretože svojho priateľa nadovšetko ľúbim a viem že už o par mesiacov budeme spolu bývať znova ale do vtedy ho nechcem stratiť kvôli mojej žiarlivosti . Za radi dopredu ďakujem