Rada ohladom fajcenia

Rada ohladom fajcenia

Odoslaťod abc_001 » Ne Jan 15, 2012 10:59 pm

Dobry den,
potrebujem sa poradit - nedokazem sa zmierit s tym ze moja priatelka fajci. Ja osobne som az na vyskusanie cigariet nikdy nefajcil a som velky odporca fajcenia, vyrastal som pri rodicoch ktory su aktivny fajciari. Osobne mi to pride dost nechutne a odpudzujuce na ludoch, tak isto mi dost vadi dym citit hoc len niekto s cigaretou okolo mna prejde, akoby sa mi stiahlo hrdlo a nedovoli mi nadychnut sa. Dalsia vec je, priatelka ma 14 rokov (spolu sme necely rok), okrem toho jej samej fajcenie dobre nerobi, opuchaju jej oci a podobne. Ked som sa to dozvedel tak som bol s tym ze si neprajem aby fajcila ale pochopil som ze tamade cesta nejde a tak som to nechal kedze mi tvrdila ze s tym chce sama tak ci tak prestat, vraj do leta. Napriek tomu momentalne nerobi nic pre to aby prestala, myslim ze ak by som chcel s niecim takym prestat tak na tom pracujem od tej chvile ked sa tak rozhodnem a nie ze to odlozim. Momentalne je to skor naopak, intenzita fajcenia sa zvysila oproti tomu ako to bolo doteraz. Navyse so mnou o tom odmieta rozpravat a stale ma len odstrci s tym ze je to len jej vec a ja sa do toho nemozem miesat. Mne sa ani trochu nezda ze by to bola len jej vec, mne to pride dost zasadne, hlavne kvoli vsetkemu co som doteraz spominal. Fakt je to nieco do coho nemam pravo rozpravat ani zasahovat alebo len vzhladom na jej vek mam brat do uvahy mozny skresleny pohlad na seriozny vztah? Sama posobi dost vyspelejsie, fyzicky aj psychycky, takze ma nikdy nenapadlo rozmyslat nad dopadom veku. Od kedy sa ale k fajceniu vratila tak sa dost zmenilo jej spravanie voci mne. Sprava sa povrchnejsie a sebeckejsie, pripadam si docela odsunuty, za vsetko mi priklada vinu aj ked to nevie zdovodnit a vyvolava hadku aj tam kde by som povedal ze sa to neda, ...je skoro ako iny clovek. Je normalne ze je pre mna partner nefajciar tak dolezity, a pride vam jej reakcia na to normalna? Vdaka za odpovede..
abc_001

Založený: Ne Jan 15, 2012 10:30 pm

Naspäť na Závislosti