Dobry den... moj problem je kazdodenne uzivanie marihuany... chcela by som s tym prestat, kvoli depresiam a zachvatom uzkosti... no viem, ze najhorsie depresie este len pridu, ked ju vysadim... preto sa chcem opytat... ci existuje nieco okrem nejakej aktivnej cinnosti... co mi pomoze tieto depresie zmiernit...
som totiz slaba povaha a bojim sa, ze pri silnych depresiach by som si mohla aj ublizit... ajked siahat si na zivot to az nie... ale mam sklony k sebatryzni hlavne psychickej a fyzickej no... bolo aj par takych situacii, ale nebolo to nic vazne... par krat som si udrela do steny a podobne veci... ale aj to som si uz rozmyslela, pretoze hrajem na klaviri, takze ruky si nicit nebudem... no trpim trochu aj pocitmi menejcennosti a podobne... dokonca ma napadlo, ze mozno mam nejaku neurozu alebo psychozu...
rozmyslam ci mam ist k svojej lekarke a toto vsetko jej povedat... a navstivit psychologa... ale problem je ze antidepresiva asi brat nechcem, pretoze skakat z jednej zavislosti do druhej... mi nepride dobre... chcem sa teda opytat ci maju antidepresiva nejaku spatnu reakciu teda... ci po ich vysadeni nebudem mat zase niekolko tyzdnov depresie...
este som zacala cvicit yogu... aj kvoli chrbtici a pocula som, ze vela ludi preslo na yogu prave kvoli zavislostiam a ze im to pomohlo... a celkovo v tom chcem urcite pokracovat, pretoze to pomaha asi na vsetko...
neviem... chvilu mi marihuana pomahala... zacala som viest trochu spokojnejsi zivot... zacala som byt trochu flegmatickejsia... co som potrebovala pretoze ma vedeli dlho trapit aj uplne banality... a hlavne... nemusela som mysliet nato, ako sa nenavidim... ale zacinam sa mat rada... len niekedy su chvile, ked o sebe uvazujem ako o metrovej kope hnoja... co mi celkom vadi... a ludom okolo mna tiez, ked sa podcenujem... pritom som si vedoma toho, co vsetko vo mne je... pretoze som velmi sikovna... a dokazem sa naucit cokolvek... viem vela veci... a som stihla, a nevyzeram zle... ale som strasne citliva... dokaze ma trapit aj 2 cele dni nieco, co mi niekto povedal... a mozno to povedal len kvoli tomu, ze on sam je zakomplexovany... a uvedomujem si, ze na take veci sa mam proste vykaslat... ale ten pocit tu je... aj ked mozog vie, ako to ma brat... som ale cholericky typ... niekedy prilis impulzivna... no na druhej strane mam rada pohodu, nenavidim konflikty... hmm...