dobry den chcem sa opytat s priatelom som uz 5 rokov teraz nedavno som sa dozvedela ze rok aj pol fetoval...odvtedy ako som sa to dozvedela mu davam stale mocove ttesty lenze neviem rozoznat ked je a kedy nieje nafetovany bral kokain a pervitin klamal ma do oci ze on nie aj jeho mama mi nechcela verit ze to je pravda az potom to zacalo ked minul 1000 euro za 2 dni ale aj tak mi neverila stale nieco dotoho ze to asi minul a tak ale to sa neda keby si nieco kupil ale nic nemal doma nove.no a potom vlastne mojho priatela brat pocul ako sa moj priatel rozprava s kamaratom ze mu chcem dat test a potom to povedal ich mame ktora mi konecne uverila.inak jeho brat fetuje tiez uz bol aj na lieceni v galante ale vobec to nepomohlo.no a ja neviem co s mojim priatelom niekedy mi da moč bez problemov ale niekedy je to strasne ma komenty okolo toho co moze byt rad ze som sa nanho nevykaslala ked som sa to dozvedela.nebavi ma robit policajta stale ked ja ani neviem kedy nieco v sebe ma a kedy nie lebo nikdy som to neuzivala.som stoho na nervy a ked zacnem temu na drogy tak sa pohadame a je po debate
viem ze vtom lieta stale ked sa pohadame prcha von teraz som bola tyzden na dovolenke a dost ludi mi povedalo ze bol s fetakama vonku.ja uz neviem co mam robit nechcem aby fetoval sama som mu povedala ze snim nezostanem ked bude fetovat ..prepacte mi za chyby ale nechce sa mi to ani kontrolovat