Stále popíja...

Stále popíja...

Odoslaťod sisa » Št Jan 05, 2012 4:27 pm

Asi ako každý mám doma problémy, takto začne asi aj každý príspevok... a už neviem ako ďalej .. asi pred 3 rokmi sa doma začalo všetko zhoršovať, moja mama začala za každú hlúposť do každého vyrývať. do mňa, do sestry, do otca.. stále hovorila a aj hovorí aké chyby urobila, aká je zlá a že má nejaký problém, ktorý v sebe dusí. mám 18, no cítim sa na 30. stále doma riešiť, že čo sa deje, už nevládzem. všetko sa ešte zhoršilo keď jej pred rokom umrel otec. ja viem, je to strašná rana, ale vtedy šlo všetko ešte viac dolu vodou. pred tým som plakala, že na moje narodeniny zabudla, že keď sme mali doma oslavu sťažovala sa na bolesť hlavy (aj ja aj ona máme migrény), ale ona bola opitá... až príliš na to aby vedela, že jej decko má 18. o mesiac na to sa zjavila otcova dcéra z predošlého manželstva. ona o tom vedela ešte pred svadbou, ale ja a moja sestra sme sa to dozvedeli deň pred tým ako prišla. vzali sme to v pohode, sme v kontakte a vychádzame spolu fajn. ale moja mama to stále otcovi vykrikuje, ale ten jej to povedal ešte pred manželstvom... dávno pred tým ako spolu chodili. najhorší pohľad na to všetko, čo mi vlastne otvoril oči bol keď počas jedného letného dňa som prišla v noci domov a moja mama ležala opitá na dlážke. otec nebol doma, sestra v kuchyni plakala. a keď sme ju prebrali aby tam neležala tak nám ďakovala, v tom spitom stave... je to hrozné vôbec o tom písať, a pri tom znova myslieť na to všetko čo sa deje. ešte do toho všetkého mám priateľa, ktorý ma ničí takmer každým slovom, mám strach sa s ním rozísť... nechcem nikdy ostať sama. a tak ticho trpím každý deň. vždy keď idem domov mám strach pozrieť sa na miesta kde zväčša nájdem fľašky. nemám ani ľudí vo svojom okolí s ktorými by som sa o tom porozprávala. teraz mám matury, príjmačky. mám strach, že to nezvládnem všetko naraz....
mama stále hovorí, že to bude riešiť, ale aj dnes som našla v jej taške flašku... vraj jej to tam niekto musel dať. ja nie som hlúpa, takéto výhovorky...
každý deň mám silnejší pocit, že toto už nezvládnem. pozerať sa na to ako upadá osoba na ktorej mi záleží. a toľko krát ma sklamala... asi najviac so všetkých ľudí, ktorých poznám... strašne ma mrzí, že to takto je ... chcem to zmeniť, ale ona vidí len svoje problémy, a len to, že ona je tá zlá. stále sa ľutuje a obviňuje. ja viem mala to ťažké ... ale alkohol nič nerieši. no to jej nikto nevysvetlí.
má niekto podobný problém?? ... ani sama neviem čo očakávam... asi niečo vďaka čomu sa budem zázračne cítiť lepšie. ale také niečo asi nie je ....
sisa

Založený: Št Jan 05, 2012 4:13 pm

Re: Stále popíja...

Odoslaťod semi05 » Ut Feb 21, 2012 3:51 pm

Ahoj sisa,neskusala si ist s mamou k lekarovi?Mozno by jej pomohol psychiater,viem teraz si pomyslis ju tam nedostanes ale vyskusat by si to mala.Aj keby dostala lieky,urcite by pit alkohol nesmela.Alebo by bola hospitalizovana pod dohladom lekarov.
semi05

Založený: Št Feb 02, 2012 10:08 am

Ďalšia

Naspäť na Vzťahy rodičia - deti