nezhoda s otcom

nezhoda s otcom

Odoslaťod pája » Ut Dec 04, 2012 3:10 pm

Môže mi niekto poradiť v mojej zúfalej situácii? Mám svokra,býva vedľa nás a donedávna bol u nás skoro celý deň.bol pánom nášho času velmi často nadával každému v našej domácnosti,synovi mne ale hlavne deťom pre každú maličkosť. Deti sa naučili ho do velkej miery ignorovať a bolo čím ďalej ťažšie ich donútiť správať sa ku nemu s rešpektom. Asi pred dvomi mesiacmi bola u nás na návšteve moja rodina a svokor nevyberane vynadal môjmu synovi,trocha si zaslúžil,ale jeho slová boli také,že by ste ich nepovedali ani opitému ožranovi v krčme. Môj muž otcovi povedal, že keď vojde ku nám má sa správať slušne a nenadávať. Otec sa velmi nahneval a obvinil nás,že sme ho vyhodili,nechodí už ku nám jesť,už mu iba periem a žehlím. Pravdou je že sa mi trocha ulavilo,naša domácnosť je teraz v pohode môžem sa porozprávať so svojimi deťmi aj mužom bez zásahov.Môj muž je ale velmi nešťastný otec nechce pochopiť,že sme nemali v úmysle ho vyhodiť,vysvetluje mu to často ale bez úspechu.Stále častejšie dochádza k nedorozumeniam aj medzi nami dvomi a bojím sa o náš vzťah Bojím sa.
pája

Založený: Ut Dec 04, 2012 2:32 pm

Naspäť na Vzťahy rodičia - deti