Najhoršia z najhoršich

Najhoršia z najhoršich

Odoslaťod s.hvilova » Ut Mar 05, 2013 12:57 pm

Dobrý deň. Potrebovala by som aby ste mi nejako pomohli resp.poradili.Ja som dieťa teda dcéra a nezvládam situáciu umňa doma. Už to trvá dlhšie kde sestry a ja a otec sme psichickí týrani od vlastnej mami.Moja mama to čo robí nám prežívala to isté. Stále nás vyhadzuje z domu nezaujíma ju kde pôjdeme kde budeme, nadáva nám bije nás od mala a kedže som už staršia dokážem sa jej postaviť ale to ako nás psichickí ničí ako nám všetko berie a nadáva stále vykrikuje nám že nás nechce že mame vypadnúť a že nás mala radšej potratiť a že svoju sestru bude mať vždy radšej ako nás.Otec jej nedáva peniaze lebo nám nechcela dávať jesť ani nám nič nekupila všetky peniaze dala niekde inde a vôbec ju nezaujímalo že mi sme hladne a nemáme čo jesť. Vypisuje si na internete s niejakými chlapmi v noci odchádza preč a nezaujíma ju že jej 7 ročná dcéra trpí že nieje pri nej mama ani otec keďže otec pracuje v zahraniči ako vodič kamiónu. Keď som bola menšia aj napriek všetkému ako nás matka uviazovala k radiatoru vyhadzovala na ulicu aj napriek tomu som si vždy myslela že otec je ten ktorý jej nedáva peniaze a preto nám nedá jesť že otec bol ten ktorý jej ubližoval ale ako som rástla prišla som nato vidím to na vlastne oči a cítim na vlastnej koži že to nikdy tak nebolo len nás stále proti otcovi štvala aby sme jej pridržiavali a aby dosiahla to aby sme ho nemali radi a brali ako tírana no bolo to naopak.Skúste mi nejako poradiť.Ďakujem Vám
s.hvilova

Založený: Ut Mar 05, 2013 12:53 pm

Re: Najhoršia z najhoršich

Odoslaťod Laska » St Okt 23, 2013 9:33 pm

Tento problem je uz pre odbornika, snad sa Vam podari prehovorit mamu na jeho navstevu, no urcite nejakeho, psychologa, vyhladajte aj bez nej.
Zelam vela sily.
Laska

Založený: St Okt 23, 2013 7:54 pm

Naspäť na Vzťahy rodičia - deti