Zdravim,
moja matka ma problem s mojim partnerom a vsemozne sa snazi, aby som ho nechala, hra mi na city, lebo vie, ze to je moja slaba stranka. Po velkej hadke po tom, ako sa mi vyhrazala, ze sa mam okamzite vratit domov, ak nechcem, aby skoncila v nemocnici, si myslela, ze som to ukoncila. Nedavno ale zistila, ze to tak nie je, ze sme stale spolu, tak zacala znova. Ked som v miestnosti aj ja, tvari sa ako jej je hrozne zle, vkuse si predomnou mera tlak a nasledne konstatuje, ze zase je vysoky.. stale sa ma snazi presvedcit, ze on nie je pre mna, ze to nema zmysel.. a to vsetko len preto, ze jednoducho nesadol jej..sme spolu takmer rok a toto zacalo az posledne mesiace, ja uz neviem co mam robit..viem, ze moj partner je ten pravy, som s nim statna a spokojna ale na druhej strane som nestastna kvoli matke..uz som pocula aj taky nazor, ze sa mam jednoducho zbalit a odist na isty cas k nemu, matka zrejme bude vystrajat, ale po case ju to prejde a pochopi, ze takto moze stratit len ona...alebo nazor, ze sa mame zobrat, alebo spravit dieta, a tak pod., pravdepodobne je to z jej strany len hnusne citove vydieranie, ale nikdy by som si neodpustila, keby sa jej kvoli tomu nieco stalo..
prosim, poradte mi niekto..nikdy som si nemyslela, ze sa dostanem do takejto situacie..
dakujem