uzkost

uzkost

Odoslaťod anxiety » Ut Aug 10, 2010 3:24 am

mam panicke ataky mal som ist na psychiatricke vysetrenie ale dostal som uzkost a bal som sa tam ist mam uz 2 tyzden uzkost viete poradit ako ju mam zvladnut
anxiety

Založený: Ut Aug 10, 2010 3:19 am

Re: uzkost

Odoslaťod sisi » St Aug 11, 2010 9:10 am

ahoj, mal by si ist urcite. POznam to velmi dobre, mam ataky uz 5 rokov, raz je dobre inokedy na nic, lekar ti da lieky a tie zaberaju. Chodila som aj k psychologovi, nacas mi to pomohlo asi preto, ze som nadobudla pocit ze aspon nieco so sebou robim , ale pomohlo mi to najme v tom, ze som ziskala na seba iny pohlad, bola som sebavedomejsia, dokonca som sa na stretnutia tesila. Ale teraz nejde o mna, ak sa nechces zhryzat, chod bez hanby za psychiatrom, nepotrebujes ani papier od lekara, staci zavolat a objednat sa, uvidis ze sa aspon nacas budes citit lepsie
sisi

Založený: St Aug 11, 2010 9:04 am

Odoslaťod anxiety » Pi Aug 20, 2010 4:23 am

uz som bol na vysetreni mam lieky neurol bal som sa ho ziest prvy krat prislo my zle bolo my zle aj potom ked som ho zjedol kedy zacne ucinkovat niesom ani unaveny a neviem spat
anxiety

Založený: Ut Aug 10, 2010 3:19 am

Odoslaťod edddie » Po Mar 14, 2011 12:58 pm

Zdravím nejaký čas vediem zlý život s jednou známou rastlinou až do minulého týždňa keď som zazil silnú úzkosť zrazu sa mi rozbusilo srdce a mal som vsetky tie náznaky úzkosti plus neopisatelny strach z hluku a z pohľadu na pre mňa známe miesta po asi dvoch hodinách som zaspal na druhy deň som nevedel posúdiť či som v poriadku stale ma pálil hrudník a mal som akoby mravcov po celom tele som mladý bol som aktívny športovec lenže po maturitach som sa zmenil k horšiemu išiel som k lekárovi lenže som sa nedokázal priznať až ked som prišiel domov som sa priznal rodičom a hneď som sa cítil lepšie užívam neurol 0.25 dva krát denne nedokážem prestať myslieť na ten strach a často mám pocit akoby sa mi to malo vrátiť strach mi nedovolí vrátiť sa k tomu čo som robil predtým mám dosť silné sebazaprenie a chcel by som radu od profesionála ako prestať myslieť na úzkosť Dakujem
edddie

Založený: Po Mar 14, 2011 12:31 pm

Naspäť na Úzkosť a strach