ahoj..prečítala som si celý tvoj príbeh asi 2 krát..už dlho hľadám človeka, čo má takýto problém, pretože ja mám od detstva presne toto isté, a neviem, čo mám robiť, pretože nič mi nepomáha..taktiež ako si spomínala, aj ja si pamätám každý dátum toho kedy som vracala..naposledy to bolo 30.3.2010 a mala som črevnú chrípku..myslím na to každý deň, že sa mi to vráti..a bojím sa ísť napríklad aj autobusom, že ma to tam chytí
tiež si pripadám ako nejaký psychopat, už som to vravela napríklad aj mamine a tá sa smeje, že si všetko len namýšľam..so všetkým, čo si napísala sa s tebou môžem stotožniť a viem, čo prežívaš..či už je to to, že si pamätáš s akými ľuďmi si bola v deň, keď si vracala, ja si pamätám aj hodinu a aj to, čo som mala oblečené..každý deň keď sa ráno zobudím, prvé na čo myslím je, že mi bude dneska zle a čo keď náhodou budem vracať, normálne sa už bojím chodiť aj niekde na výlety kvôli strachu z vracania..ako keď vracam, tak mi je skoro vždy potom lepšie ale skôr sa bojím toho pocitu a vedomia si, že budem vracať a predstavujem si, aké to je a ták
( a strašne mi to komplikuje život,,nechcem ho proste stráviť s tým, že budem na to každý deň myslieť
a taktiež neviem, či by mi s tým nejaká psychologička pomohla, či by to pochopila..tak ak máš záujem, tak odpíš, rada sa s tým povyprávam s niekým, kto má taký istý problém ako ja, pretože takého človeka ešte nepoznám..Kika