od maykra » Ne Sep 09, 2012 12:36 pm
Ahojte.
tak presne tento problem mam aj ja. Prvykrat sa objavil asi pred 3-mi rokmi,vtedy som ale este nevedela o co ide. tak som tomu neprikladala velku vahu a zmizlo to same.
Po porode, pred rokom a pol sa to objavilo znova a neviem sa toho zvabit. Mam rovnake priznaky ako vy. Neznesitelny strach zo strachu,uzkost, vsetky mozne fyzicke priznaky (zavraty,bolest hlavy,unava, bolesti klbov a svalov, studeny pot, tras ruk...)
Chodim na sedenia ku psychologicke v podstate od zaciatku,ako sa to objavilo a stale to nemam pod kontrolou. Su dni,ked sa citim silna,sebavedoma a potom pride moment,ked neviem,co so sebou a to trva opat niekolko dni. a takto sa to u mna strieda uz niekolko mesiacov.
Ked vidim v spravach,ze si niekto ublizil,aicky ma napadne,ze to urcite urobim aj ja. Pritom som si vedoma toho,ze by som to v zivote neurobila. Mam skveleho manzela,uzasneho syna - fungujucu rodinu. No nikedy sa citim,ze to uz nevydrzim.
Mam priserny strach zo vsetkeho,co denne robim. Jedine,co mi pomaha,je cerstvy vzduch. Musim ist von,aj ked len na prechadzku so synom.
Da sa toho vobec zbavit?