strach zo strachu - poznate?

Re: strach zo strachu - poznate?

Odoslaťod semi05 » Št Feb 02, 2012 10:14 am

Tento pocit strachu a uzkosti poznam tiez velmi dobre.Je to strasny pocit,nemam odvahu ist niekam ani len na dovolenku,mam v sebe taky komplex,co ked sa mi nieco stane ze som tak daleko od mojho domu.Co urobim,ked som daleko?Tieto pocity su hrozne,taktiez si nemozem precitat stranku kde sa pise o samovrazde,ani v televizii take nieco nemozem pozerat.Potom sa toho zacnem bat,aby sa mi nieco take nestalo.Chcem zit,mam svoju rodinu,mam pre koho zit.
semi05

Založený: Št Feb 02, 2012 10:08 am

Odoslaťod Cold » Pi Apr 13, 2012 3:28 pm

chudatko. V tvojom pripade ti iste pomoze len psychiater respektíve psycholog. Podla mna je to na nejaký ukludnovak a povzbudzovak
Cold

Založený: Pi Apr 13, 2012 2:31 pm

Odoslaťod Natalia2 » Ut Júl 03, 2012 7:38 am

Ahojte, presne toto poznám, písala som o tom v časti úzkosť...Je to hrozné, a nikomu to neprajem, najhoršie je, ak ti niekto povie ukľudni sa...ako keby to bolo len tak :? :? :? . Je to strašný pocit a bojovať s tým ma natoľko vyčerpáva...beriem lieky a aj tak mám tieto pocity často, u mňa sú najhoršie búšenie srdca a vysoký tlak..vtedy myslím, že zomieram :cry: :cry: :cry: . Pomáha mi jedine čítať tieto fóra a nebyť sama!!!! +
http://www.lundbeck.com/upload/cz/files ... orucha.pdf

Musíme bojovať, ale taký život v strachu je :cry: :cry: :cry:
Natalia2

Založený: Ut Júl 03, 2012 6:55 am

Odoslaťod maykra » Ne Sep 09, 2012 12:36 pm

Ahojte.
tak presne tento problem mam aj ja. Prvykrat sa objavil asi pred 3-mi rokmi,vtedy som ale este nevedela o co ide. tak som tomu neprikladala velku vahu a zmizlo to same.
Po porode, pred rokom a pol sa to objavilo znova a neviem sa toho zvabit. Mam rovnake priznaky ako vy. Neznesitelny strach zo strachu,uzkost, vsetky mozne fyzicke priznaky (zavraty,bolest hlavy,unava, bolesti klbov a svalov, studeny pot, tras ruk...)
Chodim na sedenia ku psychologicke v podstate od zaciatku,ako sa to objavilo a stale to nemam pod kontrolou. Su dni,ked sa citim silna,sebavedoma a potom pride moment,ked neviem,co so sebou a to trva opat niekolko dni. a takto sa to u mna strieda uz niekolko mesiacov.
Ked vidim v spravach,ze si niekto ublizil,aicky ma napadne,ze to urcite urobim aj ja. Pritom som si vedoma toho,ze by som to v zivote neurobila. Mam skveleho manzela,uzasneho syna - fungujucu rodinu. No nikedy sa citim,ze to uz nevydrzim.
Mam priserny strach zo vsetkeho,co denne robim. Jedine,co mi pomaha,je cerstvy vzduch. Musim ist von,aj ked len na prechadzku so synom.

Da sa toho vobec zbavit?
maykra

Založený: Ne Sep 09, 2012 12:27 pm

Odoslaťod Vetka1 » Ut Dec 25, 2012 10:18 am

Viete niekto o chorobe nazvanej tetánia, tak si prečítajte, aké stavy vyvoláva a ako liečiť. Mne ju diagnostikovali pred pol rokom, liečim ju úpravou jedálnička obohatený o horčík, každý deň beriem šumivý magnézium. Neberiem žiadne lieky na depresie a podobne. Možno ani neviete, prečo máte také stavy a ste liečený zbytočne rôznymi oblbovákmi, ktoré aj tak nemôžete brať stále. Tak si skúste prečítať o tejto chorobe. Inak aby vám zistili tetániu, treba sa objednať k neurólogovi, tam vám spravia tetanický test.
Vetka1

Založený: Ut Dec 25, 2012 10:14 am

strach zo strachu - poznate?

Odoslaťod stil333 » Ut Aug 06, 2013 7:25 am

toto sa bez liekov neda zvladnut, ak si to rozmyslíte , tak sa ozvite . paniku, uzskost este nik neprekonal "na holo"STILNOX, HYPNOGEN, DIAZEPAM, XANAX, NEUROL, LEXAURIN OXAZEPAM ELENIUM, len vážne celé slovensko píšte na mail stil333@azet.sk spokojnosť zaručujem. diskrétnosť samozrejmosťou, len seriozna klientela.
stil333

Založený: St Júl 24, 2013 1:17 pm

Predchádzajúca

Naspäť na Úzkosť a strach