Strach zo smrti

Strach zo smrti

Odoslaťod Fire-bolt » Po Apr 18, 2011 6:41 pm

Dobrý den , mám 17 rokov , už je tomu asi mesiac a pol čo začali moje problémi . Začalo to problémami s fyzickým stavom , bolesti hlavi a divne od žalúdka , začal som si pozerať stránky , čo mi môže biť natrafil som na nádor na mozgu , začal som sa báť , môj stav sa zhoršoval zo dňa na den , tie príznaki čo som si čital o tom nádore sa začali prejavovať u mna , každý den niečo iné , dostal som sa do stavu ked som celé dni sedel pozeral do blba , v hlave som mal len predstavi o smrti , prečo ja ? ,
a všetko okolo toho , a potom prišli výsledki z rondgenu , a mal som problémi s krčnou chrbticou , zrazu som sa potešil , začalo mi biť lepšie , išiel som na rehabilitácie , začal som ssa cítiť fajn , aj psychicky , ale skončila rehabilitácia , problémi sa vrátili , zas som sa dostal do tochto stavu , a zase som si o tom čítal , zas som bol tam išiel som aj k neurologovi , ten ma vyšetril , povedal , že mám zápal šijového svalstva , a nije nádor , ale to mi tak pomohlo na jeden deň a zase predstavy ,že mám nádor , nemožem si usporiadať myšlienky , furt mi do toho vsúvajú myšlienky o nádore , ja už neviem čo robiť , chcem sa cítiť ako pred tým (ak sa to dá ) . Prosím o radu .
Fire-bolt

Založený: Po Apr 18, 2011 6:26 pm

Re: Strach zo smrti

Odoslaťod atka001 » Ne Máj 29, 2011 9:41 pm

Ahoj, predpokladám, že o týchto svojich stavoch vytrvalo pred svetom mlčíš. Aj ja som bola taká. Keď som mala 18 prišla na mňa, len tak, zo dňa na deň depka. Mala som strach, že zomriem. Panický strach. Studený pot, bolesti žalúdka, úzkosť na hrudníku. Trvalo to mesiac. O rok sa to vrátilo znova. Myslela som si, že som zdedila po babke sklerózu multiplex. Opäť tie isté stavy. Vtedy som však už vyhľadala psychiatra a pomohol mi. Brala som lieky zhruba 8 rokov, keďže sem tam som ešte mávala úzkosti, ale to už bolo nič v porovnaní s tými strašnými stavmi.
Preto moja rada znie, navštív aspoň psychológa, ak už aj nie psychiatra. Nie je na tom nič. Chodia tam aj mladí ľudia, dokonca aj takí o ktorých by si to nikdy nepovedal. Snažila som sa s tým bojovať sama, ale ono ťa to celého zloží. Zbytočne ti to zničí život, radosť zo všedného dňa. A tak by si s pomerne slabími liekmi mohol byť fit.
Skús to...
atka001

Založený: Ne Máj 29, 2011 9:20 pm

Odoslaťod BlueJeans » Ne Jan 01, 2012 5:26 pm

Ja mám taký strach odmalička .. V noci som nespávala, bála som sa že príde strašidlo z rozprávok
Potom som sa bála ja neviem , ufónov
potom že dostanem embóliu, rakovinu,
mala som najpríkladnejší životný štýl ale život bol takto nudný
bála som sa , že ma niekto napadne, bola som paranoidná
v noci som sa bála že zrazu začnú hukať sirény, ohlási sa vojna, a zomriem

A povedala som si : život je ťažký smrť je pokojná i ked stále sa bojím čo je po smrti?
ďalší život ? nemožem o tom povedať , nemám na to aby som to dokázala ?
NEBO ? PEKLO ?
BlueJeans

Založený: Ne Jan 01, 2012 4:49 pm

Odoslaťod stil333 » Ut Aug 06, 2013 7:33 am

toto sa bez liekov neda zvladnut, ak si to rozmyslíte , tak sa ozvite . paniku, uzskost este nik neprekonal "na holo"STILNOX, HYPNOGEN, DIAZEPAM, XANAX, NEUROL, LEXAURIN OXAZEPAM ELENIUM, len vážne celé slovensko píšte na mail stil333@azet.sk spokojnosť zaručujem. diskrétnosť samozrejmosťou, len seriozna klientela. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
stil333

Založený: St Júl 24, 2013 1:17 pm

Odoslaťod misko1 » St Mar 12, 2014 10:56 am

pozri a prelož si toto:
http://www.uncommonhelp.me/articles/dea ... -of-death/

je to veľmi silné, píše to človek ktorý pomáha ľuďom hypnozami. Ja som kedysi mával tiež silný strach zo smrti, desivy. Už nemám, dá sa to. Ked si uvedomíš, že mrtvy budeš určite, a čas dovtedy je len na tebe ako straviš, hmm možno ťa napadne že ho nemusiš traviť iba strachom zo smrti. Smrť je prirodzenou súčasťou života, určite ju zvladneš :).
možno maš strach čo bude potom, že nebudeš už nič môcť meniť, pomôcť niekomu, spraviť niečo, pohnúť nejakou vecou :)
je to možné, myslím si to, no uvedom si že tvoje telo ostane stale tu na zemi každa molekula (ak nevystreliš sa raketou do vesmiru) a duša? bude nebude? kde bude? ako to bude? hmm niektore veci nemusime chapať do šrobika a fungujú, maly šrobik na veľkom šrotovniku nemusi vedieť všetko o šrotovani :). To že zomriem, a ty zomrieš je fakt, ktory proste niekedy pride. No na to ake myšlienky si budeme vyberať a ktore sa budeme snažiť ignorovať mame tiež vo veľkej moci. To potom vytvara to ako sa citiš - emocie. Smrť nemusí byť len tvoj nepriateľ, je to len prechod do niečoho ineho...
bla bla, prelož a prečitaj si čo som ti poslal ten link a nenechaj už svoj mozog pracovať a stale sa vracať k myšlienkam ktore ťa neposunu dalej, život je šanca byť na krátky čas bohom. Je na tebe či budeš myslieť ako boh, na to čo chceš a čo môžeš a ako to spraviť aby si mohol, je to šanca zobrať opraty, velenie strachu, ktory sa nam snaži vladnuť a dať ho iba na poziciu radcu, vladnuť by sme mali my, ved je to naš život :) odmena nie je po smrti ale hned ked sa tak snažiš žiť :) čus, drž sa
misko1

Založený: St Mar 12, 2014 10:44 am

Odoslaťod misko1 » St Mar 12, 2014 11:04 am

stil333 napísal:toto sa bez liekov neda zvladnut, ak si to rozmyslíte , tak sa ozvite . paniku, uzskost este nik neprekonal "na holo"STILNOX, HYPNOGEN, DIAZEPAM, XANAX, NEUROL, LEXAURIN OXAZEPAM ELENIUM, len vážne celé slovensko píšte na mail stil333@azet.sk spokojnosť zaručujem. diskrétnosť samozrejmosťou, len seriozna klientela. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ja mam opačný názor :) lieky len upravujú dôsledok, treba riešiť príčinu
ked odlomíš konár a ideš ho látať na strome, tak áno možno začne znovu rásť ale ak je zdravý a silný konár vyrastie nový silnejší alebo sa ten starý zacelí aj bez liekov

náš mozog je úžasna vec... prebiehajú v nej myšlienky, ktoré my potom prežívame, nastavajú rôzne chemické reakcie v tele a tie cítime... jednoduchou myšlienkou sa dokážeme sparalyzovať, alebo nadchnúť alebo vyburcovať maximum síl, myšlienky ktoré prežívame cítime ako radosť, štastie, stres, strach, úzkosť... atd ako emocie, dokonca to ako sa cítime aj ovplyvnuje naše fyzické zdravie, sebavedomie atd... a dalsie naše vlastnosti
žive organizmy tu žijú miliony rokov a priroda aj na toto myslela, všetko čo potrebujeme máme, nevzdávajte sa, hľadajte, pýtajte sa, rozmýšľajte, skúšajte, nech prežijete život akokoľvek, prežijete ho spravne :) lebo jediny komu na tom naozaj zaleži ste vy, je to vaš život
misko1

Založený: St Mar 12, 2014 10:44 am

Naspäť na Úzkosť a strach