Dobrý den , mám 17 rokov , už je tomu asi mesiac a pol čo začali moje problémi . Začalo to problémami s fyzickým stavom , bolesti hlavi a divne od žalúdka , začal som si pozerať stránky , čo mi môže biť natrafil som na nádor na mozgu , začal som sa báť , môj stav sa zhoršoval zo dňa na den , tie príznaki čo som si čital o tom nádore sa začali prejavovať u mna , každý den niečo iné , dostal som sa do stavu ked som celé dni sedel pozeral do blba , v hlave som mal len predstavi o smrti , prečo ja ? ,
a všetko okolo toho , a potom prišli výsledki z rondgenu , a mal som problémi s krčnou chrbticou , zrazu som sa potešil , začalo mi biť lepšie , išiel som na rehabilitácie , začal som ssa cítiť fajn , aj psychicky , ale skončila rehabilitácia , problémi sa vrátili , zas som sa dostal do tochto stavu , a zase som si o tom čítal , zas som bol tam išiel som aj k neurologovi , ten ma vyšetril , povedal , že mám zápal šijového svalstva , a nije nádor , ale to mi tak pomohlo na jeden deň a zase predstavy ,že mám nádor , nemožem si usporiadať myšlienky , furt mi do toho vsúvajú myšlienky o nádore , ja už neviem čo robiť , chcem sa cítiť ako pred tým (ak sa to dá ) . Prosím o radu .