Dobry den,
chcela by som sa opytat ci je normalne ked mam neskutocny strach zo smrti blizkeho ci uz ide o mamu alebo o priatela alebo dokonca aj o mojho domaceho milacika - psa ktory mi tak trochu nahradzal surodenca kedze som jedinacik. Mam 25 rokov a tymto strachom trpim uz dlhsiu dobu. V noci zaspavam velmi tazko, niekedy preplacem cele hodiny ze co ak sa niekomu z nich nieco stane. Okrem tochto vecsieho problemu mam aj iny problem ako je napr. prehnane hanbenie sa. Casto ked dostanem nejaku ulohu od veduceho - nieco vybavit tak si to vzdy nechavam na poslednu chvilu pretoze mam strach ze to nebudem vediet vybavit. A pritom su to banalne veci - odnesenie posty napr. O telefonovani ani nehovorim. Ked zvoni telefon tak dobre ze srdce nemam az niekde v hrdle. A ked mam ja niekam volat tak to je presne tak isto ako s tym vybavovanim. Vzdy sa to snazim oddialit a ked sa nakoniec k tomu odhodlam tak mam srdce az niekde v hrdle a ked nahodou nedvihnu tak mi strasne odlahne. Toto vsetko je este okrem ineho sprevadzane strasnym cervenanim sa a zalieva ma pri tom pot. Dakujem za akukolvek odpoved. weww