Dobry den, diagnostikovali mi panicku poruchu asi 3 roky dozadu. Bral som v tom case iba rivotril, uzkostne stavy mi po nejakom case vymizli, rivotril som uz potom nebral. Od maja tohto roka sa mi znova uzkosti vratili (potenie ruk, pocit tazsieho dychania, dalej pocit ze sa mi nieco stane a zbytocne obavy). Viem, ze sa mi pridelila aj k PP agorofobia - hlavne strach cestovat vlakom/lietadlom. Na psychyatrii mi predpisali teraz okrem rivotrilu aj sulpirid 1-0-0, ktory mi odstranil stomatologicke priznaky (maval som hrcku v krku, bolesti hlavy, bolest svalov v nohach). Po mesiaci ich douzivania mi priznaky vymizli, ale stale pocity uzkosti pretrvavaju. Tak mi okrem rivotrilu 0-0-5 predpisali paroxtein 1-0-0(antidepresiva SSRI), s tym ze ked mi nesadnu tak mam vysadit paroxtein a ostat na sulpiride. Chcel by som sa Vas opytat, ci mam zacat brat paroxtein, alebo radsej ostat na rivotrille a sulpiride a nejak sa z toho dostat tak ako v mojom predchadzajucom pripade. Plne si uvedomujem, ze stavy, ktore zazivam nie su zivot ohrozujuce, ale bohuzial moje podvedomie to vidi inac.
Dakujem za rady