No väčšinou sú to ľudia, ktorých poznám z reálneho života. Mne to pripadá, že nemám čisté svedomie, pretože vždy v tých snoch toho človeka ako keby napadlo, že som klamala. Alebo sa mi často snívajú sny, že s niekym sa rozprávam a zrazu si prezerám jeho občiansky preukaz (alebo niečo podobné
) a zistím, že on už dávno zomrel. Potom sa naňho pozriem a vtedy sa na mňa postupne začne usmievať. A v jeho očiach vždy vidím nejakú prefíkanosť (presne takto -
) :/
. Ja viem, že to znie čudne, ale fakt mám s tým dosť veľké problémy. Alebo potom ráno keď sa zobudím, tak sa idem pozrieť do zrkadla, a keď sa zahľadím do svojich očí, tak sa úplne vystraším, lebo v nich zazriem nejakého netvora (alebo podobne). Ale najviac ma trápi to, že večer keď ležím v posteli, tak mám pocit, ako keby na mňa niekto pozeral zo zadu mojej hlavy. Následne sa hodinu obzerám za seba. A keď si poviem, že sa tam nesmiem pozerať, tak to vydržím asi 10 sekúnd a potom s veľkou panikou sa pozriem za seba. ...... ja viem, ja viem... som divná , ale fakt je to veľmi nepríjemné, až neznesiteľné :/ :/ :/ :/