neviem sa vysporiadať s minulosťou

neviem sa vysporiadať s minulosťou

Odoslaťod lilijanka » Št Jún 07, 2012 10:48 am

mam 23 rokov. Neviem sa vysporiadať s mojou minulosťou. Keď som mala 17 rokov mala som priateľa. Bol to môj prvý priateľ. Vtedy som mala strašne zlé obdobie nemala som okrem mamy nikoho blízkeho cítila som sa sama. Keď som sa s nim dala do kopy možno to bolo práve kvôli tomu. On bol odo mňa o 7 rokov starší a vyžadoval odomňa väčšiu sexuálnu aktivitu na akú som bola ja pripravená. Furt ma citovo vydieral že ma nechá a podobne ak sa s ním nebudem milovať a pod. Ja som nemala silu sa s ním rozísť aj keď mi ten vzťah ubližoval. Neskôr chcel aby ma fotil nahu a tak keďže som ho nechcela stratiť dovolila som aj keď tomu predchádzali hádky. sľuboval že to nikde nezverejni. Rozišli sme sa, keď som mala 19 rokov. On sa mi vyhrážal, že ich zverejní odvtedy sa tak nestalo aspoň o tom neviem. Už mám druhého priateľa, ktorý je zlatíčko avšak furt ma máta minulosť a strach že ich zverejni.poraďte ako sa mám s tým vysporiadať
lilijanka

Založený: Št Jún 07, 2012 10:36 am

Re: neviem sa vysporiadať s minulosťou

Odoslaťod cirusko » Ne Jún 10, 2012 9:34 pm

treba sa porospravat s novym priatelom povedat mu celu pravdu a ked lubi tak to bude tolerovat a pomoze sa preniest
cirusko

Založený: Ne Jún 10, 2012 9:15 pm

Re: neviem sa vysporiadať s minulosťou

Odoslaťod lilijanka » St Jún 13, 2012 12:24 pm

on to vie a chape vsetko ale ide tu o mna ja sa s tym neviem vysporiadat neviem zabudnut dakujem za radu:)
lilijanka

Založený: Št Jún 07, 2012 10:36 am

Naspäť na Úzkosť a strach