neverim si

neverim si

Odoslaťod Majka1986 » Pi Máj 20, 2011 3:30 pm

zdravim, mam problem ktory ma dost tazi. v skole som sa dobre ucila, zapajala vzdy do sutazi, jednoducho som bola zrucna a vsetci mi vraveli aka som sikovna na vsetko. cim som bola starsia, tym som sa aj viac uzatvarala pred svetom, nevychadzala som velmi so spoluziakmi, mala som problem zapadnut. teraz som skoncila vysoku skolu, ale mam problem v praci vydrzat dlhsie, nevychadzam s kolegami, som strasne napata a akoby nie sama sebou. neviem cim to je, ale mam pocit ze ako mi v skole vsetko islo, teraz mi nejde vobec nic. robila som si nejake iq testy, a vzdy mi vyslo nad 130, ale v praci si pripadam ako keby som nemala ani podpriemer, velmi zabudam, niekedy som akoby niekde inde. ked mi kolega povie ze mam daco urobit, tak na to hned zabudnem, jednym uchom dnu, druhym von. neviem co to so mnou je, uvazujem ze vyhladam pomoc psychologa, ale myslim ze pri nom by som bola takisto strasne napata...
Majka1986

Založený: Pi Máj 20, 2011 3:20 pm

Re: neverim si

Odoslaťod sweny86 » St Nov 23, 2011 5:43 pm

Ahoj, ktovie, či je tvoj problém ešte vobec aktuálny a či si prečítaš odpoved, ale po zhliadnutí tvojho problému som sa doslova našla. Presne ten istý scenár, ibaže zrejme tých 130 bodov inteligencie nemám..:) Je to dosť podobné, čím som staršia, tým viac som introvertná. I ked je to u mna také šialene extrémne. Veľká radosť, burlivý smiech, absolútna chuť do života a na druhej strane nechcem nikoho vidieť, nikam ísť, nemám si s ludmi čo povedať, strácam zmyseľ bytia, všetko mi príde zbytočné, načo súťaže, načo uspech a uznanie, k čomu je dobré študovať, ked sa to všetko o chvíľu skončí.? Je to dosť intenzívny kolotoč, akoby nekončiaci, neviem nájsť príčinu....
sweny86

Založený: St Nov 23, 2011 5:31 pm

Naspäť na Úzkosť a strach