neskutocny stres z prace

neskutocny stres z prace

Odoslaťod barborka9999 » Po Okt 05, 2009 10:16 am

Dobry den, prosim o pomoc som zacinajuca pedagogicka zacala som pracovat hned po ukonceni vysokej skoly z detmi problem je vsak v tom ze mam velmi zivu triedu a neposlusnu triedu a skusenosti ziadne. Na dnesne deti nepomahaju casto ani vyhrazky ci poznamky zaco bohuzial vo velkej miere mozu rodicia. problem je v tom ze nedokazem sa zbavit neskutocneho stresu ktory mam z prace v noci nespim mam nocne mory, nemozem sa pred pracou najest pretoze mi dviha zaludok a nedokazem na nic ine mysliet ako na pracu co a ako spravit aby to bolo v triede vsetko v poriadku, cez vikend si nemozem ani oddychnut pretoze myslou som stale v praci xem byt pre deti ta najlepsia ale zaroven xem disciplinu a rodicia tiez predstavuju skor negativum v mojej praci ako podporu. neviem ako dalej co robit aby som konecne isla do prace s kludom a nadhladom. zacina ma to pomaly nicit. skusala som i prirodne lieky ako persen aby mi aspon srdce kazdy den nebusilo ale nepomaha to neak velmi. mozno mam len zly pohlad na svoju pracu ale stresu sa uz xem konecne zbavit, presiel uz mesiac a stale je to rovnake. za akukolvek radu dakujem.barborka
barborka9999

Založený: Po Okt 05, 2009 10:08 am

Re: neskutocny stres z prace

Odoslaťod rybka » St Apr 21, 2010 12:02 pm

ahoj Barborka uz je to dlho co si napisala, viem ako sa citis, presla som si podobnym. Som tiez pedagog :) Mne pomohla terapia. Cize odborna pomoc, persen a podobne lieky na prirodnej baze len zmiernia priznaky, treba pracovat na sebe, spolu s odbornikom. To je moja rada. Drzim palce
rybka

Založený: St Apr 21, 2010 11:50 am

Naspäť na Úzkosť a strach