Dobrý deň,chcem Vás poprosiť o radu. Mám problém so synom,má 13 rokov a absolútne neposlúcha.Mám tri deti on je najstarší potom dcéra 7rokov a syn 1rok. Je to tak,že je bordelár,nechce sa mu učiť,úplne do všetkého ho musím tlačiť. So sestrou sa stále kučkujú tá potom reve a keď ja mu pekne poviem aj viackrát on ma neposlúchne a už je toho veľa,mám taký gumený bič a už mu s ním šľahnem. Myslíte že sa spamätá vôbec nie:reve ako na hory a za chvíľu je to také isté.Strašne sa bojí bitky,ale aj napriek tomu neposlúchne. ja viem,že by som ho nemala byť,ale mám ich troch a je to dosť veľký nápor na nervy. No a problém je teda jeho správanie,ešte mi aj klame. No a potom večer sa počúra. Chodím s ním k nefrológovi,berie minirin melt,lenže on sa ešte o 22hod večer napije a ešte k tomu tá bitka.Či to nemá aj z toho,ja ho vôbec nechcem biť,trhá mi to srdce keď začne zjapať,ešte som sa ho ani nedotkla...
Chodíme po psychológoch od 6tich rokoch,mal mať odklad v škole,nakoniec som ho dala. V škole na 1.-4. to bolocelkom v pohode,aj keď mi učitelia hovorili,že sa nedokáže dlho sústrediť,je nepozorný on musí mať niekoho pri sebe. Je to ťažké,teraz ide do 8roč. prešiel s odretými ušami,učiť sa mu vôbec nechce,aj keď sprostý vôbec neni.Keby chcel,má aj dvojky.
Mňa hlavne trápi to počúravanie,prosím poraďte mi. Ešte chcem vyhľadať našu psychologičku,lenže teraz sú prázdniny tak neviem...Ešte Vám poviem,že mával také stavy,že ho ráno strašne bolela hlava,mával ako keby migrény,zvracal a točila sa mu. Ale to už prešlo.
Veľmi pekne Vám ďakujem za odpoveď.