Ahojte,
prvy krat pisem na stranku ako je tato a nikdy som nemal problem rozhodnut sa co dalej ale tento krat neviem ako sa mam zachovat, co spravit a vsetko okolo mna prerasta. Ako by som zacal... moj hlavny problem je v mojej kariere a mojom vztahu... Problem je ze zarabam menej penazi ako moja priatelka co mi dava dost casto najavo. Pracujem ako archeolog a dlho mi trvalo kym sa mi podarilo dostat tam kde som a musim povedat ze na slovensku je to tazke. Snazil som sa celu vysko skolu a i po nej aby som sa uchytil vo svojom obore. Aj ked si niekedy ponadavam, tesim sa do svojej prace a viem ze robim nieco kde zanecham svoju stopu. Viem ze vela ludi to nechape ale pre mna je dolezite robit nieco co ma zmysel a ucel. Milujem svoju pracu, tesim sa do nej kazdy de. Kazdy den mi prinasa nove vyzvy. Druha stranka je ze som tristvrte roka mimo domova a aj ked pridem som na telefone, vybavujem zalezitosti o stavbarmi, etc. Najhorsie je ze aj ked je clovek vysokoskolsky vzdelany a pracuje v obore nezarobi velke peniaze. A to vadi mojej priatelke. Pracuje v korporacnej firme v BA a zarobi slusne peniaze, ma viac volna ako ja, lepsiu pracovnu dobu ale kazdy den chodi domov nahnevana, nervozna a minimalne dve hodiny po prichode sa so mnou normalne nebavi. Aj ked zaraba viac a je lepsie situovana vidim ako ju praca zoziera. A.. A snazi sa ma dostat do svojej firmy kvoli peniazom... Vadi jej moja praca lebo nezarabam dost, co chapem lebo predsa muz sa ma postarat o svoju zenu ale ked si uvedomim ze ja chodim do prace s nadsenim a nevnimam ju ako pracu a ona ledva rano vstane aby sa donutila ist. V poslednej dobe ale dochadza k vacssim rozporom a dava mi na vyber bud praca alebo ona a neviem co mam robit. Ako sa mam zachovat. Milujem ju natolo ze som ochotny kvoli nej obetovat vela ale bojim sa ze s odstupom casu si to budem vycitat. Ak bude treba odpoviem na dalsie otazky cestne a bez okolkov len potrebujem nazor zvonka aj ked moj zje subjektivny.
Dakujem