Dobry den,
od detstva mam problem s obezitou/nadvahou.Ako dieta ma rodicia vykrmovali ako dake male prasiatko . A moje telo si to odnieslo az doteraz ... najviac ma boli to,ze nieco podobne robia s mojim bratom . Je malicky a uz vyzera ako,taka gulicka ! V skole sa mi hrozne smiali,rodicia ma nikdy nezastali,dokonca moja stara mama ,ktoru som videla po prvy krat ako 12-rocna mi povedala,hned ako ma uvidela,ze som tucna ... ako som tak dospievala podarilo sa mi schudnut cca.20 kg,prezivala som moj prvy vztah,ktory ma sklamal,zacala som pit,prestala som jest. Cvicila som 3x denne,telo to ale nevydrzalo. Neraz som odpadla a moje kolenne klby su znicene. V tom case som ale vyzerala super,bola som vysoka,blond a stihla...2 roky som,robila fotomodelku. Kvoli problemom som s tym skoncila a jednak cely modeling sa mi zhnusil,v zivote som nevidela nic zvrhlejsie :/ nasla som si priatela,jasne,ze ho lubim ale on ma taku povahu no proste : ,, ja som nakrajsi,najmudrejsi..." a potom to tak konci ,ze mi stale hadze do tvare,ze som pribrala,ze som tucna a taketo veci. Snazim sa cvicit ale nejde to...tie tuky sa drzia ako o dusu. Skusila som uz snad vsetko...kriolipolyzu a kadeco ale aj tak bez uspechu. Som z toho extremne zufala,do toho sa mi zamota este smutok zo samoty a stale iba placem:( mam z toho nizke sebavedomie
Vie mi niekto pomoct? (