Ahoj. Ja som tiez patrila medzi tych, ktori mali same jednotky a bola som povazovana za biflosku. Co sa tyka tych rodicov, su veci, ktore nie su v nasej moci, a ktore bohuzial nemozeme zmenit a jednou z nich su aj nasi rodicia. Mna vykopli z prvej vysky uz po prvom semestri a moja mama to velmi zle niesla, lebo dovtedy som bola premiantka triedy a ten pocit sklamania samej zo seba.........Dolezite je uvedomit si, co ocakavas sama od seba. Co chces od svojho zivota ty a tym sa riadit. prvym clovekom, ktory ta musi docenit musis byt len ty sama. Neuspechy su sucastou zivota, nikto, nikto koho poznam (a to mam 25 rokov) neprezil zivot plny samych uspechov a nie su ti ludia kvoli tomu povazovani za looserov. Ber to tak, ked sa aj horsie podari, kolko krat sa ale dobre podarilo? Ono aj u mna sa to tak bralo, ze ked bol uspech, bola to samozrejmost, ale neuspech bol nepripustny. Moja rada je, ak sa ti podari nieco, hoci len dostat jednotku (pre niektorych ludi je to nahodou vyhra vzdy na to pametaj) pochval sa za to, aka si sikovna a dobra
Spoluziaci maju ustipacne poznamky, lebo ti aj kusok zavidia (kolko z nich by xcelo take dobre znamky), aj oni maju mozno rodicov, ktori ich mozno hresia za znamky, kazdy preziva svoj zivot a svoje trapenia, taketo veci si nesmies brat k srdcu. Ja som dnes studentkou genetiky a idem na doktorantske studium na Karlovu Univerzitu, to ze ma vykopli z architektury si uz pametam hadam len ja. Tvoji rodica (dufam) su ludia, ktori ta lubia a ak aj xcu od teba vela a netoleruju ti nijaky mensi preslap, tak to musis odfiltrovat, ono rodicia to niekedy viac prezivaju nez je treba, v konecnom dosledku aj oni su len ludia a ucia sa, ako vychovat deti, mozno, ak sa na to citis a ak si myslis, ze by boli ochotni ta pocuvat by nebolo od veci sa s nimi o tom porozpravat, kludne pokojne, premysliet si, co im chces povedat a vyjadrit ako sa citis, ked na teba tak tlacia a mozno by nebolo od veci povedat, ze sa neucis pre nich ale sama pre seba a pre svoje dobro a preto ze hlavne xces!!!!!!