Ahojte, náhodou som našiel toto fórum a tak skúsim šťastie.
Iba v skratke napíšem že na moje 40. narodeniny v roku 2017 som dostal od manželky darček v podobe rozvodu, nevery, nemanželského dieťaťa. Napriek tomu, že dovtedy som bol dosť citovo tvrdý človek, podnikateľ, energický, zvládajúci stres a tlak, dnes som z rozvodu človekom ktorý 2 roky a 8 mesiacov trpí hlbokým smútkom, depresiami a myšlienkami na samovraždu. Vlastne momentálne som už rozhodnutý, mám dátum, miesto, spôsob, v podstate aj prostriedky k činu. Mám vysporiadané takmer všetky veci ktoré som vysporiadať chcel, mám nachystané rozlúčkové listy takmer pre všetkých s ktorými sa chcem rozlúčiť.
Viem že môj stav nie je dobrý a viem že existuje psychológ antidepresíva a iná pomoc. K psychiatričke som chodil hneď ako som sa psychicky zrútil z rozpadu manželstva, bral som aj antidepresíva. Po 3 mesiacoch som ale liečbu ukončil pretože som pochopil že nič mi nevráti môj život, nič nepomôže zabudnúť na minulosť, nič nedá šancu napraviť chyby a už nikdy sa ku mne nevráti žena ktorú milujem a ani pes ktorý mi bol najlepším priateľom. Tak načo sa liečiť? A od ukončenia liečby sa môj stav iba zhoršil.
Píšem tu pretože nemám nikoho s kým by som sa mohol o svojich pocitoch rozprávať, nikto nechce počuť o myšlienkach na samovraždu. Občas som využil linku pomoci Ipčko. Nedostal som dar viery takže ani s bohom nemôžem hovoriť.
Ak by sa tu našiel niekto s podobnými myšlienkami, prípadne ak niekto prežil pokus o samovraždu a je ochotný sa so mnou podeliť o skúsenosť budem rád. Upozorňujem dopredu aby sa nikto nebál, že nemám záujem o návod ako sa zabiť.
Držím všetkým palce v boji s vlastnými démonmi.