psychopat

psychopat

Odoslaťod lucka » Pi Júl 22, 2011 5:54 pm

Dobrý den uz velmi dlho som sa odhodlavala niekam napísat alebo zavolat.
Mam problém so svojím priatelom.
Je extremne žiarlivý a agresívny uz dlhý cas sa snazím s ním rozíst ale neda sa to psychicky ma týra vyhraza sa ze nas oboch zabije nadava mi nehorazne take nadavky si neviete ani len predstavit.Nenavidi moju rodinu nenavidi kazdeho a nechce aby som sa s kym kolvek stretla nesmiem ist nikam ani len s vlastnou matkou ja som psychicky nadne to nie on ma zabije ale ja sa zabijem sama pretoze uz nevladzem nedokazem sa rozist najde ma a znici ja to viem pretoze je taky ja uz neviem koho mam poprosit o pomoc ziadnu policiu alebo podobne veci nechcem ani vidiet u nas sa s toho len smeju vsetky urady prosim vas poradte mi ako sa ho zbavit bez toho aby si ublizil to nechcem.
dakujem vam ani neviete ako by ste mi pomohli.
lucka

Založený: Pi Júl 22, 2011 5:53 pm

Re: psychopat

Odoslaťod bebe » St Nov 30, 2011 5:06 pm

tak ked to nezvladas co ine ako odstahovat do ineho mesta ti zostava.
a ja neviem no, ale ked sa chovas jak psychicka troska, sa nediv ze s tebou zameta. kde si nechala svoj nazor a sebavedomie ? kazdy priemerne sebavedomy clovek by takeho de.bila poslal kade lahsie a este by aj po hube dostal keby ma vytocil.ja uz mam niekedy taky pocit ze vam ten pocit obete vyhovuje. teraz konktetne nemyslim teba ale viacerych ludi co poznam...
bebe

Založený: St Nov 30, 2011 4:18 pm

Odoslaťod nikola » Št Mar 22, 2012 8:24 pm

veru skus si uz aj ty udriet po stole a povedat mu nieco...nemozes mu ukazat ze si slaba pretoze tym ho ty povzbudzujes...skus sa pred nim spravat viac sebavedomo a autoritativne....daj mu na javo ze aj ty mas slovo a ze on nema pravo s tebou takto zaobchadzat....ty si krasna a uzasna osoba a nezasluzis si takyto zivot....bojuj za svoje stastie a skus to...nejaky zaostalec ti predsa nemoze nicit zivot...viem ze sa citis bezradne ale vzchop sa pretoze to je jedina cesta ktora vedie von z tvojho pekla....vela stastia
nikola

Založený: Št Mar 22, 2012 7:41 pm

Odoslaťod nikola » Št Mar 22, 2012 8:25 pm

a zabudla som to posledne...odid od neho...postav sa mu ved nie si jeho obet!!!
nikola

Založený: Št Mar 22, 2012 7:41 pm

Odoslaťod lienkak22 » Ut Jún 26, 2012 6:27 pm

Ak sa ti vyhraz pdobnym sposobom, nelubi ta, ale je na tebe zavisly. Nema na to pravo. Ja by som si ho nahrala, jehp vyhtazky a podobne, zavolala policajtov a jemu poveala, ze ak sa chce zabit, prosim, ze tebe je to jedno. Inak si s takymto clovekom neporadis. Moja sesternica si prezila nieco podobne. On ta vnima ak svoju obet, ktoru psychicky znici a ked vidi, ze sa mu dari, tak to stupnuje. Ty sa bojis a ja ti to verim, ale postav sa a povedz, ze uz si nenechas vyhrozovat a vyhroz sa ty jemu. On si totiz to o tebe mysli, ze si s prepacenim posrata, tak ti brnka na nervy a na city. Aleja ti vravim....pes, ktory steka, nehryzie.
lienkak22

Založený: Ut Jún 26, 2012 4:56 pm

Odoslaťod allchymistka » Pi Okt 05, 2012 8:39 am

lucka napísal:Dobrý den uz velmi dlho som sa odhodlavala niekam napísat alebo zavolat.
Mam problém so svojím priatelom.
Je extremne žiarlivý a agresívny uz dlhý cas sa snazím s ním rozíst ale neda sa to psychicky ma týra vyhraza sa ze nas oboch zabije nadava mi nehorazne take nadavky si neviete ani len predstavit.Nenavidi moju rodinu nenavidi kazdeho a nechce aby som sa s kym kolvek stretla nesmiem ist nikam ani len s vlastnou matkou ja som psychicky nadne to nie on ma zabije ale ja sa zabijem sama pretoze uz nevladzem nedokazem sa rozist najde ma a znici ja to viem pretoze je taky ja uz neviem koho mam poprosit o pomoc ziadnu policiu alebo podobne veci nechcem ani vidiet u nas sa s toho len smeju vsetky urady prosim vas poradte mi ako sa ho zbavit bez toho aby si ublizil to nechcem.
dakujem vam ani neviete ako by ste mi pomohli.

existujú aj iné úrady ako polícia na ktoré sa v takomto prípade obrátiť. na stránke www.pomocobetiam.sk alebo tu sú kontakty na poradne kde vám skôr pomôžu - ich prioritou je riešiť váš problém a určite vám uveria, ke´dže sa s podobnými prípadmi stretávajú denno-denne http://nanicmama.sme.sk/poradne-pre-tyr ... te-nasilia ak ste v takejto situácií, neváhajte ani chvíľu a využite príležitosť zavolať hneď!
allchymistka

Založený: Pi Okt 05, 2012 8:10 am

Odoslaťod andreas » Po Nov 12, 2012 11:02 pm

Tak prepacte ale nazory typu - vzopri sa mu - nwm ako by mohol zareagovat taky blbec by asi nemal problem s fyzickym ublizenim - vidim to jedine v NAhravke jeho vyhrazok - TAJNE a potom na policiu alebo sa s nim na policii porozpravat / ale moze sa zas pretvarovat tak nwm/ a nasledne zakaz priblizenia a byvanie asi u rodicov ak sa da . Dufam ze sa to vsetko dobre skonci Drzim palce :)
andreas

Založený: Po Nov 12, 2012 10:16 pm

Naspäť na Samovražda