Ahojte.
Už dlhšie premýšľam o rozhovore s niekym kto by mi vedel odborne pomôcť. Zatiaľ sa mi nepodarilo objednať k psychológovy tak to dočasne riešim takto.
Mám už jeden pokus o samovraždu za sebou. Viem veľmi dobre že to nieje riešenie a viem že to ani nemôžem urobiť kvôli svojim blízkym... Ale niekedy naozaj nemôžem ďalej a samovražda je jediné načo myslím... Som mladá a nejako nezvládam život ako taký. Moja rodina je rozcestovaná a keď som na víkend doma starám sa o domácnosť a mladšiu sestru. Po roku cestovania a práce som sa rozhodla ísť na výšku do cudzieho mesta. V podstate aj tu som úplne sama nemám žiadnu "spriaznenú dušu". Psychicky som veľmi slabá veľmi potrebujem mať niekoho pri sebe... Tento pocit samoty mám asi rok po rozchode (samozrejme:). Už mám aj nový vzťah s najlepším chlapom akého som kedy stretla! Má úplne všetko čo má mať bez neho by som to nevydržala ale je v zahraničí a má o 13 rokov viac... V škole sa mi nedarí, trápi ma celý slovenský systém a čo bude aj keď doštudujem, do toho mi zomiera dedko, práca, škola, domácnosť všetko je na mojej hlave. Je mi blbé to tu písať ale naozaj sa nemám s kým porozprávať... Niekedy mám sto chutí sa opiť ísť do lesa a nevrátiť sa, no ako sa hovorí zlá burina nevyhynie.
Neviem sa ďalej pohnúť neviem sa rozhodnúť akým smerom mám ísť... Neviem čo v živote chcem... Ako sa dám do kopy? Ako nájdem tú správnu cestu? Naozaj nebude ten koniec sveta???