dobrý deň,
s manželkou sme mali perfektný vzťah,prisli problémy,väčšinou drobné nezhody,obidvaja sme vybusnej otvorenej povahy a veľmi tvrdohlavý,pred dvoma mesiacmi po nepodstatnej hádke mi povedala ze už rok chce odomna odísť a hneď to aj urobila,začala ma úplne ignorovať,bavila sa so mnou iba koli dcérke,po troch týždňoch mala slabú chvíľku tak má zavolala na rozhovor...na druhy deň bolo všetko ako tak v poriadku tak som spal s ňou u jej rodičov(iba spánok nič viac),po zobudeni čakalo nemilé prekvapenie,manželka bola opäť rozcarovana tak som radšej odišiel do práce,napísala mi ze mi nevie nič pekne povedať ani moje dotyku niesu jej najpríjemnejšie,ze to nedokáže,odvtedy bola ku mne len zlá mali sme rôzne výmeny názorov a povedali sme si navzájom asi aj to najhoršie,ked som jej povedal čo by som zmenil a urobil veci lepšími tak mi odpovedala ze ona vie ze by som sa snažil ale ze koľko by to trvalo rok dva?tak sme sa dostali až k slovu rozvod,povedala mi už viac krát ze budem mať papiere na stole a zatiaľ vdakabohu nič,stale dúfam ze sa nejako porozpravame navrhol som jej manželsku poradňu,ponúkol peniaze,dovolenku,stale sa snažím byť pozorný,milý,vysielať pozitívnu energiu ked som aspoň tu chvíľku s ňou čo si beriem dcerku...neviem ako ďalej veľmi rad by som si získal opäť jej dôveru a lásku,zachoval rodinu,povedal som jej ze,sme spravili chyby obaja povedal som v čom som ja pochybil,a ked som sa dostalo na ňu odpovedala ze ona si chybu nedokáže uznať,čoskoro máme výročie svadby ona narodeniny,neviem ako reagovať či ju pozvať niekam neviem čo vymyslieť,kazdy máme chyby,ona je súper žena ktoru nadovšetko aj s dcerkou,je pre mňa rodina veľmi dôležitá nerad by som aby sa rozpadla,ja vidím priestor na nový začiatok zmenu k lepsiem ale viem ze,sám nezmozem nič...ďakujem za radu..