Neviem kde mam zacat ale dufam ze mi niekto pomoze lebo neviem ako dalej. Po 13 rokoch manzelstva a 8 rocneho chlapca mi manzelka povedala ze chce rozvod, nase manzelstvo nebolo prave vzorove a v poslednom case sme sa dost hadali. Uz dlhu dobu som chcel ist do manzelskej poradni ale manzelka sa k tomuto navrhu stavala chladne ze nech najdem vybavim a potom tam pojde, ja som nejake poradne nasiel ale chcel som vidiet aj z jej strany vidiet nejaku snahu aby to nevyzeralo ze ju do niecoho tlacim nech aj ona prilozi ruku k dielu ale nic mesiace plynuli a nic, ked bola velka hadka tak som jej to vyhodil na oci ze sa mi zda ze nejavi zaujem ist do poradne a nakoniec mi povedala ze nech to vsetko vybavim ja ked tam chcem ist, ale citil som.ze tymto spravanim tam asi moc nechce ist a ja nerad niekoho tlacim do niecoho co sam nechce nakoniec by to ani nemalo zmysel ked to sam nechce, ale vratim sa postupne na zaciatok
Na zaciatku manzelstva toa bolo ok vsak to je asi bezne, neviem uz samotnu postupnost ale mali sme nehodu na aute v 130 na dialnici ked sme sa vracali domov som dostal mikrospanok a vyletelibsme z dialnice do pola ktore bolo cca. 8 metrov nizsie, samozrejme ze sme leteli vzduchom a robili salta ako vo filme, auto islo do srotu a mi sme zazrakom prezili, ja som mal iba pomliazdeniny od pasu, manzelka mala otras mozgu a bola tyzden v nemocnici, za nehodu vynila mna lebo som soferoval a vobec nebrala do uvahy ze ako spolujazdkina spala a po case som dostal mikrospanok co bolo za nasledok nevyspatia, pretoze den pred jazdou dlho do noci vykecavala s sesternicou vo gedlajsej izbe a ja som nemohol spat, v každom pripade mi to dava do dnes za vinu a ze som sa zle spraval po nehode k nej, ano nespraval som sa tak akoby som mal ale ved aj ja som bol v tom aute a pravdepodobne som bol v soku, stale som sa jej ospravedlnoval ze nech mi prepaci,
Po nejakom čase som jej povedal ze mi vadi ze mame sex iba 3 krat do mesiaca a to som nemal robit samozrejme ze mi to potok vytmavila, potom boli dobre aj zle chvile, taka sinusoida takze asi normalne, po 1,5 roku sme si zobrali hypoteku a kupili vacsi byt, po nejakom case sa zacala manzelka uzatvarat do seba sex zacal byt postupne menej sporadicky, po nejakom case cca 1 roku manzelka navrhla ze chce mat dieta na co som jej povedal ze chcem nas vztah najprv dat dokopy a nechcem byt len darcom spermii, lebo sex postupne u nas prestal byt, po nejakom case som suhlasil ze dobre mozme mat dieta, po dvoch pokusoch manzelka otehotnela a pocas tehotenstva sme sa zacali dost hadat lebo jej vsetko vadilo začali sme aj navstevovat manzelsku poradnu ktora skoncila ked sme isli rodit, pocas porodu som bol cely cas s nou a byval som na izbe iba snou a staral sa o nasho syna, zase prisli dobre ja zle chvile ale ked sme sa hadali tak som jej hovoril ze mi vadi ze mi vobec neprejavuje city a o sexe ani nerozpravam, za posledne 4-5 rokov sme spolu mali sex 1-2 krat, takze ziadny, nakoniec v hadkach sme sa dostali k peniazom ze prinasam domov malo penazi a tak
Vysledok je taky ze tento tyzden mi povedala ze ma uz nemiluje a chce sa rozviest
Asi to bude zniet divne ale ja ju milujem a chcem s nou zit samozrejme aj so synom, aj ked mam inu predstavu o manzelstve a tak dufam ze sa to nejka da dokopy a chcem ist do manzelskej poradne ale asi to nedopadne dobre ked uz ma nema rada
Problem je ze sa mi zrutil cely svet pretoze rodina je pre mna vsetko, manzelka sa chce rozviest v praci sa nedary penazi je malo takze som uplne na dne, rozmyslam aj o samovrazde lebo si neviem predstavit zit bez manzelky a ktomu este aj robota. Priatelov mam malo lebo s tym najlepsim sme zalozili firmu v ktorej robíme ale ako som spomynal penezi je malo a dost sa hadame lebo ma pocit ze pracuje viac ako ja, a doma zene vadi ze nosim domou malo penazi takze nemam klud ani doma ani v praci
Nemam sa s tymto problemom s nikym porozpravat pretoze okrem praci nikam nechodim bud som. Praci do 16 a idem po maleho do skoli, alebo som v praci do 18 a potok idem domou a tam sa hadame s manzelkou akze prosim vas odpiste mi, odkedy mi manzelka povedala obrozvode tak som iny clovek, nejem nespim a stale myslim len na to co bude a premyslam ze by bolo lahsie nebyt ako byt,
Ked.si precitate tento text tak sa asi divide ze preco nechcem rozvod aj ja ale ja svoju manzelku a nasho syna lubim a dúfam resp som dufal ze ju donutim sa zmenit ako sa sprava voci mne, proste neviem ako dalej, prosim o pomoc, dufam ze tot tu niekto cita a odpovie mi
Ďakujem