prosim o radu
mam 27 rocneho brata a velmi ma trapi jeho postoj k zivotu a celkovy nazor na zivot
jeto od malicka samotarsky typ.nikdy nemal nejakych kamaratov .vzdy travil cas sam v izbe pri pc hrach
ma zvlasne nazory na zivot,ako napriklad nema pracu uz 2 roky .zije s rodicmi a ked sa snazia docielit aby si platil zakladne veci ako zdravotne poistenie tak povie ze tieto institucie neuznava a nebude podporovat.zije svoj svet a nechape co od neho chceme ked mu neustale dohovarame ze musi mat zamestnanie a zivit sa sam.rodicia sa snazia aby bol nuteny si platit svoje veci ale on si najde pracu na mesiac a s toho trochu vydrzi.neda sa snim ani rozpravat,vzdy to odbie tym ze mi sme najmudrajsi a myslime si ze ako mi zijeme je najspravnejsie.skusame to rozne.je velmi zvlastny az neprirodzeny pri rozhovoroch sa na nas len pozera a ani sa nepohne,posobi hrozne neprirodzene ako kedy nebol normalny.odpoveda stroho az si myslim ze tie jehoodpovede nemoze mysliet ani vazne.mama je s toho celkom chora,chodi na psychatriu a stale place koli nemu. prosim vie mi niekto poradit ako dalej? je to nejaka porucha? ako docielit aby sa postavil na vlasne nohy a zil normalny zivot.nie je hlupy studoval dva roky v anglicku media( ale bol tam s rodicmi)a potom pracoval na slovensku rok v televizii.potom dal vypoved a je doma bez prace len tak sedi.
dakujem za akukolvek odpoved a radu