Chcel by som byť krátky a ísť konkrétne k veci,ale bude to ťažké.Vzhľadom na to,že trpím soc.fóbiou,slabím obrazom o sebe ,od troch rokov úzkosťami ,ktoré samozrejme časom ustúpili,ale objavili sa pri inej príležitosti a sú pre mňa pochopiteľné. V tomto prípade určite.Plne som pochopil svoju chorobu hlavne cez vieru a darí sa mi žiť relatívne slušný život. Mám problém však z jednou vecou. Viem aj čo je príčina,ale nechápem čo sa vtedy deje.Sú to muky ,a keby som nebol veriaci,neváham ani minutu a nafleku skoncujem zo životom. Stalo sa mi to dva krát v živote.Príčina je láska. Áno obyčajná láska. Resp.sklamanie z lásky,alebo skôr kombinácia sklamania a citového vyčerpania,alebo neschopnosti v tom dianí vedieť čo vlastne chcem.Teraz pomenujem čo sa mi deje. Ja to nazývam dokonalá deštrukcia mozgu. A mám pocit,že sa ani nič dokonalejšieho vymyslieť nedá.Mám pocit,že keby sa mi dialo hoci čo iné tak to zvládnem.
Príznaky- Vadia mi ľudia .Lepšie povedané jejich tvar tela.To znamená,že keď si poviem,že idem do obchodu a predstavím si ,že sú tam ludia s týmito telami prepadne ma úzkosť. Nie je to však srach z ludí,ako takých,ako by sa na prví pohľad zdálo,že je to soc. fóbia. To určite nie .Nemám žiadne príznaky fóbie kľudne tam môžem byť aj hodiny.Ide proste o to,že mi proste vadí tvar ľudského tela. Konkrétne mi vadí ,že telo je absolutne zbytočné a podstatná je len hlava. Tak sa mi to aicky vyjavuje ,že tá hlava by mohla byť kľudne aj bez tela a pod. Potom som nútený sústavných analíz,ako ,prečo by trebárs v novinách na fotke musel byť človek a nie nejaká iná bytosť z iním telom.Keď vám takto dokonale vadí človek tak sa vám absolútne rúca svet. Je to absolutná deštrukcia mysle. Vedomie je však zachované aj logické myslenie.Pri najmenšej myšlienke na nejakú činnosť toto aicky víde do popredia a začnete prepadávať k úzkostiam. V tej najhoršej fáze (teraz v nej nie som ) som mal rušivé inpulzy do ľavej časti mozgovej na zadnej strane hlavy z môjho pohľadu. Hlavne som to pociťoval pri spánku. Tie inpulzy boli sprevádzané úzkosťami. Nebolo pred tým úniku.
Čítal som toho veľa na internete,ale jediné čo asi na mňa sedelo, bola obsescia. Čiže nutkavé myšlienky, ale mňa to nenútilo vykonávať žiadne rituály a pod. Deje sa vlastne to,že v tomto svete nie ste schopný fungovať,pretože sú tu ľudia.To chodím normálne do práce tak si viete predstaviť čo mi to dá za námahu ,aby nikto nič na mne nezbadal.Keď som spomenul,že sa mi to deje druhý krát,tak naozaj v obydvoch prípadoch sa jednalo o lásku.Keďže som dosť emocionálne slabí tak asi to bude jedna z príčin.Čítal som ,že to môže byť nedostatok serotonínu v mozgu,ale naozaj neviem. Kúpil som si L-Tryptophan,ale až vtedy keď príznaky začali pomali ustupovať.Či zabral je otázka. Áno ,ako som spomenul príznaky zrejme pomali odznievajú,vyzerá to,že som na dobrej ceste aj bez liekov,ale chcem vedieť konkrétny dôvod.Čo sa deje v mozgu ,ako sa tomu vyvarovať a pod. Keby som to mal ešte raz zažit v takom štádiu ,ako som to mal naposledy,to si želám radšej smrt.