Momentalne sa nachadzam v takom stave, ze neviem v com je problem, ci je vo mne alebo v mojom priatelovi...skuste mi poradit, lebo ja uz naozaj neviem, co je normalne a co nie.
Som vo 4.rocniku na vysokej skole a moj priatel je teraz v 5.rocniku, spolu sme uz 5 rokov. Mam ho velmi rada a ja som vo vztahu ta, ktora lubi viac. Nase problemy zacali, ked som mu parkrat prisla na to, ze chatuje po nete (napr. Pokec) s cudzimi babami, uklada si ich fotky, pise si s nimi o sexe...zacala som byt ziarliva, a ja sa nedokazem tejto ziarlivosti zbavit. Uz som z toho zufala. Toto leto som zistila , ze jeho zaluba pokracuje, opat si vyhladava nove kamosky na Pokeci a predo mnou sa tvari, ze sa nic nedeje...moja ziarlivost dnes nema hranic, je mi stale do placu a som strasne na neho nastvana, ak sa naskytne nejaky problem, on ho so mnou nechce riesit ani sa so mnou rozpravat o nom. Taktiez som zistila, ze si chodi s kamoskami vonku, pritom ked ho zavolam ja , tak odmieta. Tvrdi, ze ma lubi, ja ho lubim takisto, ale nerobim mu to, co on mne...pre mna je chat s babami nevera....
Skuste mi nieco na to povedat, pre mna znamena vztah dovera k tomu druhemu, ale ja mu neverim, a neviem, co uz je pravda, a co je ziarlivost, najhorsie je, ze na to myslim kazdy den....