Vzťah s vydatou?

Vzťah s vydatou?

Odoslaťod riddick76 » Pi Sep 09, 2011 9:06 am

Dobrý deň prajem,s priateľkou sme boli spolu takmer 3 roky.Všetko bolo krásne medzi nami,lenže sa to nejako všetko pokašlalo v poslednú dobu.Pred rokom došlo k hádke lebo muž prišiel na to,že ho podvádza a tak všetko ukončila,bez toho,aby udala dôvod,prestala sa zo dňa na deň ozývať,muž vtedy na ňu veľmi tlačil psychicky,vyhrážal sa jej a atd.Pod týmto tlakom všetko skončilo,lenže po dvoch týždňoch neozývania sa ozvala ako prvá,že ju to veľmi mrzí,že jej veľmi chýbam a atd.,tak nakoniec ani neviem ako sme sa dali znovu dokopy.Všetko bolo super,s tým,že mi koncom júla toho roku oznámila,že podala žiadosť o rozvod,kedže ju k tomu nabádali už aj deti,keď jej povedali,že prečo sa nerozvedie,keď sa k nej tak muž zle správa,nepomôže nič,tak to aj spravila.Inak nepochádzame z rovnakého mesta,tak som jej navrhol,aby si cez leto vzala týždeň dovolenky,keď budú deti u babky,aby si oddýchla a načerpala nových síl pred tým,čo ju čaká.Všetko prebehlo dobre a bola veľmi spokojná a šťastná.Lenže zmena nastala nastala mesiac po tom ako odišla.Hoc do tej chvíle stále na manžela nadávala,že aký je zlý,že ho neznáša,zmenilo sa to.Ako som sa dozvedel,muž zvolil inú taktiku proti nej,a to je,že začal deti štvať proti nej,uplácal ich dosť veľkými sumami peňazmi,čo ona im nemohla dať,keďže podľa jej vyjadrenia,sama platila všetko a muž jej vôbec neprispieval do domácnosti,peniaze si musela požičať zakaždým od rodičov a sestry.Okrem toho,že deti si takto kupoval a štval zároveň,začal robiť všetko to,čo za posledné roky ani nerobil,dávať jej peniaze...Po mesiaci,keď bola pri mne bolo bádať zmenu v jej správaní, začala sa ozývať po menej,na sms nereagovala,aj na nemenovanej socialnej sieti,už netrávila toľko času ako kedysi,všetko čo sa jej páčilo z mojej strany,jej začalo odrazu vadiť.Keď som sa jej opýtal,ako to myslí teraz s rozvodom,tak som dostal odpoveď,že už nie je si taká istá ako na začiatku,keď ho podala,že sa jej veľmi páči,že sa muž zmenil a bla bla bla.Myslel som,že ju nejako obmakčím kyticou, ale odmietla ju a o dva dni mi napísala,že je koniec,nemam jej volať ani písať lebo to dá na políciu ako obťažovanie.Nechápem teraz tomu,tu mi vždy vravela ako veľmi ma ľúbi a chce byť so mnou,povedala mi to aj vtedy,keď bola pri mne a zrazu toto.Mám ju veľmi rád a nechcem ju stratiť.Myslela to vôbec so mnou vážne?Alebo to bolo len vodenie za nos?Keď vie aký je manžel a ako sa chová,že im to už neklape pár rokov,prečo sa tak zachovala? Malo to vôbec všetko zmysel? Boli jej city ku mne úprimné? Ďakujem
riddick76

Založený: Pi Sep 09, 2011 9:04 am

Re: Vzťah s vydatou?

Odoslaťod Zlomený » Pi Sep 09, 2011 8:16 pm

Ahoj
Prečítal som si cely tvoj pribeh a možem ti povedať že ženskú logiku nikdy nepochopíš.Viem dobre čo asi prežívaš. Prešiel som si podobnými vecami partnerska-kriza/miluje-mna-jeho-t264.html
Po veľmi dlhej dobe sa u mňa veci možno pohli správnym smerom a priateľka začala veci riešiť.Je pred nami ale ešte veˇˇlmi dlhá cesta kým budeme zase spolu.

Prajem ti veľa sily aby si to zvládol.
Zlomený

Založený: So Júl 02, 2011 3:46 pm

Re: Vzťah s vydatou?

Odoslaťod fyzik » Ne Nov 27, 2011 1:24 am

Mily riddik,

asi Ta nepotesim.

Ona si ho pre nieco vzala. a kedze maju spolu deti, tak to nebolo len tak z rozmaru. ako sa spieva v jednej piesni, ked su dvaja stastni, nechyba im treti.

vies, ona si s tebou zacala, lebo nebola spokojna vo svojom vztahu. ONI MALI KRIZU. takze zacala byt otvorena novemu vztahu, co si mal tu smolu, ze si sa s nou dal dokopy.
Co sa stalo: vdaka Tebe si jej muz uvedomil, ze sa deje nieco, co sa mu nepaci, a co chce zmenit. on si vobec uvedomil, ze ma manzelsku krizu. a zacal to riesit. mozno sa konecne zacal chovat k svojej zene ako sa patri.

no a ona, kedze si vyriesila manzelsku krizu, tak sa samozrejme vratila k nemu, nikto si nic ine nepraje.

a ak ju mas skutocne tak rad, ako vravis, nebudes chciet ine, len aby bola stastna.

takze jej posli SMS s tym, ze jej prajes vsetko dobre a nech je stastna. a najdi si nejaku uz rozvedenu alebo volnu, pripadne vdovu. cely problem bol, ze si si zacal so zenou, ktora nemala vyriesenu vztahovu otazku.

vyrovnaj sa s tym, a prezuj to. V pripade, ak by sa to zacalo znovu, a ona sa ti ozve, aky ze sa nic nezmenilo,tak bud neoblomny, kym si ona nevyriesi svoj problem. lebo budes za take prechodne bydlisko a butlavu vrbu. a to hadam nechces.

nech sa dari.
fyzik

Založený: So Nov 26, 2011 11:59 pm

Naspäť na Partnerská kríza