Dobrý deň,
s priateľom sme spolu rok a pol a v poslednej dobe sa hrozne veľa hádame, často na hlúpostiach, banalitách. Uvedomujem si, že naozaj to je veľmi často mojou vinou, pretože sa dokážem veľmi rýchlo nahnevať. Ale za posledné roky som si odžila dosť. Rodičia mali vždy idylický vzťah, až jedného dňa sme zistili, že otec má priateľku, s ktorou už je dva roky a odišiel od nás. Vždy dosť pil, ale nebolo to až také zlé, brali sme to relatívne v pohode, lebo nerobil žiadne problémy a mali sme naozaj veľmi pekný vzťah. No jeho odchod ma úplne položil a mala som hrozný problém s dôverou. A potom sa objavil on, môj terajší priateľ a vybudovali sme si veľmi pekný vzťah a opäť som nadobudla dôveru v niekoho. No, čím viac sme spolu a čím viac hovoríme o budúcnosti, ktorú by sme chceli stráviť spolu, tým horšie sa právam ja. Dokážem sa za neho nahnevať pre akúkoľvek maličkosť. Pre to, že je v práci dlhšie, ako má pracovnú dobu alebo, že ide s kamarátmi von. Naozaj neviem, čo mám robiť. Nechcem ho stratiť a chceli by sme to nejak vyriešiť.
Prosím Vás o rady, naozaj sa už začínam cítiť hrozne stratená. Ďakujem za všetky Vaše rady!