Zdravim Palo!
V prvom rade si ujasni jednu vec: preco si s tym cakal 15 rokov? Ked Ti auto zacne haprovat, ides s nim do servisu hned, nie?
a je to tak aj so zenou. ked nieco nefunguje, treba to riesit.
Rada č. 1: Uvedom si, ze cim viac sexu, tym viac sexu. cim menej sexu, tym menej sexu. tj. zacni najprv masturbovat, aby si sa rozbehol a citil chut na akukolvek zenu, potom bude aj tvoja dobra.
Rada č. 2: povedz to svojej zene, ale jemne. milacik, mam problem. akosi ma prestavas vzrusovat .....
Rada č. 3: zisti si, ako je na tom Tvoja zena so sexom. ma chut casto? masturbuje? zeny v tom veku maju sex celkom rady..
Rada č. 4: skuste sa do seba znovu zalubit. dajte si romanticke rande, chodte spolu na veceru, do kina. drzte sa za ruky... flirtujte spolu. ale to uz musi vediet, ze je problem a ze cho chce tiez riesit. rozgajdane tricko a vytahane teplaky na sexapeale nepridaju, nech sa o seba stara, kup jej nejaku kozmetiku, alebo sa obcas pozastav nad tymi kockami na plagatoch a prejdi to nejakou poznamkou, ze aka je to kost! ked dostanes odpoved, ze to preto, ze je mlada, tak povedz zene, ze napriklad taka Heidy Klum ma 3 ci 4 deti a stale je kost...
Rada č. 5:objavte maznanie sa a dlllhu predohru. ani nemusite sexovat, len sa k sebe tulte a maznajte sa. odporucam si nieco precitat. knihy su.
no a ked vsetko zlyha, precitaj si navod.
chodte spolu do serioznej poradne.
vela zdaru
F.