Zdravim, potrebovala by som poradit.
Sme s priatelom rok a pol, byvame spolu asi tak pol roka. Nas vztah zacal asi tak, ze priatel ma musel chvilu dobijat pretoze po mojej velmi zlej predoslej skusenosti som bola opatrna a trvalo mi kym som sa rozkyvala hlavne citovo a opat otvorila.
Mala som strach ze sme prilis rozdielni pretoze priatel je taka vesela ukecana kopa a ja skor hlbava ale spolocenska osoba.
Napriek vsetkemu som sa velmi zamilovala a sme spolu stastni, teda aspon si to myslim. Nikto ma nedokazal nikdy tak rozosmiat ani moj predosly partner moja prva laska.
No ale po case zacaly problemy priatel mi vycita, ze ho stale dirigujem vo vsetkom a neprejavujem dostatocne city.
No s tym kritizovanim ma mozno aj pravdu a snazim sa, viete pretoze priatel je vemi dobry clovek starostlivy a milujuci.
Je to jeho prvy vztah tak neviem ci to je tym ze vyzaduje strasne prejavovanie citov alebo v jeho povahe. Aj ked my sa stale obimame, bozkavame, smejeme, ale on mi stale vycita, ze je nespokojny s niecim. Mam taky pocit, ze ani on sam nevie co ho trapi.Casto sa lutuje ake je vsetko tazke a podobne. Takisto su v tom aj peniaze malo zarobime, musime platit najom, stravu a na zvysok uz nezostava. Jednoducho mame to tazke, mozno aj to je jeden z dovodov nasej krizy. No ani v posteli nam to uz moc neklape aj ked predtym to bolo super.
No a najhorsie to je asi vtedy ked si vypije, to je rovno o rozchode a otom ze nieje stastny, ale ze ma miluje. Vtedy sa zacne strasne lutovat ake to ma tazke, aky je nestastny a ze ja ho uz nemilujem, pretoze s nim nechcem spat a pod. Alebo ze s inou by bol mozno stastnejsi atd. tieto reci mi tak strsne ublizhuju. A to nieje pravda ja ho stale milujem. No sice je pravda, ze v poslednej dobe nie som moc aktivna, neviem cim to je, mozno som uz prestala dufat, ze nas sex. zivot sa zlepsi, pretoze priatel ma stale problem s erekciou aj ked som ho posielala k lekarovi, stale tvrdi, ze je pod tlakom a pod. Na rovinu som mu to povedala a bolo to zase o jeho sebalutosti.
Neviem ako dalej co mam robit viete, myslela som si ze on je ten pravy a myslim si to, chceme mat spolu deti. Tak ja neviem v com je stale problem. Neviem on vsetko tak preziva kazdu hadku vsetko, ved ja si mylsim ze medzi parnermi su male vymeny nazorov normalne to nie su hned hadky a vazne veci. Podotykam, ze ja niesom perfektna a mam svoje chyby a nechcem o partnera prist. A este som chcela dodat toto je partnerov prvy vazny vztah takze aj to by mohol byt problem aj ked to je skor vyhovorka. Napriek vsetkemu ho nechcem stratit.
Neviem co mam robit som uz z toho zufala.
Prepacte je to trochu chaoticky napisane mala som toho vela na mysli....