ahojte,
zacnem asi tak, moj pribeh je dlhy...spoznala som muza do ktoreho som sa nezalubila na prvy pohlad, vymenili sme si mailove adresy a on sa vratial spat do statov. Boli sme si sympaticky od zaciatku, ja som mala svoj zivot na Slovensku on za mlakov, po troch mesiacoch mailovania sa rozhodol, ze pride na Sk vidiet ma a pozvat k nemu na navstevu a aby to nebolo pre moju rodinu divne preco chcem ist tak daleko zakym a preco tak sa zoznamil s mojou rodinou. Po dvoch mesiacoch som prisla do statov za nim, oslavili sme jeho narodiny,spoznala som jeho rodinu a priatelov.Po troch tyzdnoch som sa vratila, neskor ma pozval na dovolenku, a v lete som dosla na dva mesiace a opat odisla, cely nas vztach ani neviem ci vztach sme boli od seba, komunikovali sme cez maily a skype. Zalubila som sa do neho, nasledujuci rok som prisla na tri mesiace bolo nam fajn,rozumeli sme si, az som usudila ze to je asi ten pravy,viem,ze sme boli kratko spolu, po troch mesiacoch som dosla domov s tym ze si vybavim studentske viza a pridem spat,tak sme sa aj dohodli a ak bude vsetko ok tak sa vezmeme,ale sme sa rozisli lebo pre neho manzelstvo znamena vela a to nie je len tak po takej znamosti sa vziat....nebol sebecky vsetky moje cesty,letenky, platil on. Citial som,ze to chce aj on,on bol prvy ktory sa do mna zalubil, on ma podporoval ze robim dobre, mala som samozrejme aj vycitky ze takto na dialku a hned manzelstvo, rozisli sme sa ked som sa vratila domov ale po dvoch mesiacoch prisiel na SK, ze to lutuje a ze chce byt so mnou, ze potreboval cas a pochopil veci v jeho zivote, nema ani 20 rokov ma po tridsiatke. Tak som dostala studentske viza a studujem tu uz piaty mesiac, zijeme spolu vsetko fungovalo uz bola na plane svadbu,kupa domu a spolocna rodina, len ked ja som pocula od ludi ,ze mal nieco s niekym,viem,ze to bol jeho zivot predtym, povedal,ze on chce zit konecne a mat niekoho nablizku,ze v minulosti narobil somariny. Tak mi nedalo a mal doma stary mobil ktory pouzival pred voma rokmi ja som ho zapla a nasla nechutne smsky o sexe. ano spal s inymi, kes som bola v statoch po prvykrat ja som mala svoj zivot na SK on v statoch....teraz som mu povedala,ze som myslela ze je inny ako ostatny,kedze v predchadzajucom vztahu ma partner podviedol. Povedal,ze je to jeho minulost ,ze ked mame vazny vztah ked sme konecne spolu a nie na dialku vidime sa kazdy druhy den na 1o minut na skype. Citila som od neho velku lasku a oporu,skolu ktoru studujem mi plati on, stara sa,....nestazujem sa,viem ze to bolo ked sme ani par neboli,len ma to zasiahlo ako rana, ked som si to precitala, a teraz neviem ci mu mam verit alebo co...prosim pomozte mi..neviem co dalej.....