Môj priateľ sa nemohol stretávať s deťmi 2 roky , nakoľko jeho ex s nimi odišla mimo SR - do zahraničia. Celú dobu sme pátrali spoločne kde deti môžu byť , dokonca aj súdnou cestou . Bola som celý čas pri ňom , dodávala mu nádej a cítila s ním. Až prišiel deň D a sama jeho ex mu napísala , aby za deťmi prišiel do zahraničia ( cca 700 km) . Od jeho prvej návštevy sme ako cudzí ľudia , ktorý si nemajú čo povedať. Chodí tam v priemere raz za týždeň, najprv išiel na otočku potom na jeden deň , potom na víkend a teraz je na týždeň. !!!!!! Ževraj spáva na hotely a s deťmi je u jeho ex počas celých dní lebo sa hrajú / ja mám od neho zákaz ísť za deťmi , lebo by som musela byť sama na hotely !!! ( počas doby kedy oni chodia na prechádzky a nákupy .) Vyslovene oddiaľuje jeho deti odomňa , nakoľko si to ich matka nepraje . ( deti 10, 12 r. ma poznajú , bola som s nimi počas Vianoc - teda trávili čas u nás . Aj vtedy si deti zavrel do izby a izoloval ich na 90 % odomňa.
Stále mi tvrdí že chce žiť aj naďalej somnou ale ja už neviem ako sa k dannej situáci postaviť . Cítim sa ako veľká nula ....čo mám spraviť .... ďakujem za akúkoľvek Vašu radu .