od simonka » Ut Aug 04, 2009 10:40 am
Mám trošku pocit,že si smutná,sklamaná,že tvoje predstavy o ňom sa nenaplnili,že boli iné.Nečakáme,že muži, ktorých ľúbime nenaplnia naše predstavy,máme pocit,že ked sme si ich vybrali tak budú presne taký aký chceme aby boli,alebo aspoň,že ak nás zrania,tak to nebude tak bolieť,alebo,že nebudeme mať problém vyriešiť si to nejako.Teda aspoň toto je moja skúsenosť na mne samej.Chápem tvoje pocity,aj ja som bola sklamaná z muža,vlastne som sklamaná z muža ktorého milujem,a možno sa tak trošku nachádzam aj v tvojom ,vašom probléme.Teda asi v tvojom,lebo oni (tí naši partneri)nemajú problém.Bolí to,čakáš že on je ten praví a bum...je tu niečo čo nám do toho našeho ideálu nezapadá...ale vieš čo,možno to chce naozaj čas ako si napísala,že čakáš čo príde...aj keď zase ja si nemyslím,že pasivita je to čo by sme mi mali urobiť...no možno ak tento konflikt nevieme vyriešiť,teda ty svoj a ja svoj problém...možno to fakt treba nechať a počkať si, dať čas aj jemu aby spravil nejaký krok k riešeniu,niečo čím by nám ukázal,že aj napriek tomu,že je taký-onaký-ľúbi nás a že mu na nás záleží..No vieš čo niekedy mám pocit,že čakám márne a strašne rada by som z takého vlaku vystúpila(myslím vzťah)...je to bolavé a zničujúce.A niekedy si poviem,že ešte jedna zástavka a ešte jedna šanca,ale snažím sa veriť svojemu srdcu a verím,že by ma nesklamalo.Buďto príde na konečnú....alebo ten druhý to nejako intuitívne vycíti a niečo spraví,lebo ak nespraví...nakoniec tých chlapov je na zemi tak ako žien,všetko musí byť v rovnováhe.Čas virieši všetko,ale mi nesmieme byť slepé.Musíme žiť,hoci aj s bolesťou,ale netrpieť hlúpo,a ak príde niečo lepšie dať tomu šancu.Možno sa maj trošku viacej rada. Zarazilo ma...,,Mozno som len moc ziarliva, mozno neni dost dobra pre neho " A tak na toto POZOR!...Lebo možno je to aj naopak ,presne ako si to povedala a mne sa to aj viacej páči a teda si to napíšme.MOŹNO Máš DôVOD BYť NEDôVERčIVá A CíTIť SA ZRANENá...TEDA BY SOM SKôR POVEDALA,TY TEN DôVOD Máš,LEBO TI HO DAL. A MOžNO NIE JE DOSť DOBRý ON PRE TEBA,ALE MOžNO AJ JE,LEN SKúšAL TVOJE HRANICE,BOLA SI PRI NOM,TEDA TEORETICKY MOHOL RATAť S MOžNOSťOU,žE BUDEš ZVEDAVá?žE.UROBILA SOM TO ISTé.čAKAL AKO ZAREAGUJEš?TO NEZISTíME,AJ TIE JEHO VýPOVEDE MôžU BYť KAMUFLáž A MOžNO NIE.PODSTATNé JE čI SA TI TO PáčI,A TEBE SA TO ZJAVNE NEPáčI. nABER ODVAHU A POVEDZ MU TO.aSI TAKTO?:NEPáčI SA MI,žE ROBíš TAKé VECI,BOLA SOM TAM,PONížILO MA TO.TAKžE,AK SI CHCEL ZISTIť AKO TO NA MNA ZAPôSOBILO TAK ZLE.BUDE VRAVIEť žE O TO MU NEšLO.TAKžE MôžEš TO UKONčIť AJ TAKTO...AK SA TO STANE EšTE RAZ..JE KONIEC.aLEBO AJ NIE JE,ALE BUDEM SA SNAžIť VYMAZAť ťA ZO SVOJHO SRDCA.Alebo to takto nechceš toto boli iba moje myšlienkove pochody.Aspon som si vyliala zlosť .Chápem ťa a nenechaj to plynúť dlho,lebo ťa to bude vo vnútri hrýsť a môžeš aj mu napísať aj sms.držím palce.