Mozno niesompsycholog,mozno niesom učenec ale som chlaan v takom veku ako tvoj pritel a dost ten opis co si dala sedi na mna
uz som orok starsi a ked som maturoval tak som mal tiez priatelku ale s tym rozdielom ze ma mala na haku....
Tvoj priatel to mozno nemysli zle len teraz ma mozno prave tazke obodobie... neni tvoj priatel nahodou znamenie rak?
http://www.leeloo.sk/horoskop/sign.jsp?id=rak&sex=on mozno ti ta stranka lepsie pochopi uzremit co on citi ked niesisi si ista ...
Na tvoj problem ekzistuje viaceero rieseni a viacero dopadov na vzath. myslis si ze sa vam tymto pokazi vztah... mozno si myslis ze ho stracas ale to len všetko zalezi od povahy človeka a ked ti predtym veril a všetko hovoril a ma teraz vazne toho ucenia moc ale to pochybujem:P tak len vydrzat do matur podporovat hov jeho rozhodnutiach a nenutit ho do toho čo chce lebo to neni najlepsie riesenie .... proste stat za nim
a po mature uvidis ako bude super
(moj pripad nejdem citovat) ak t tamiluje
rada:NETREBA SI VŠETKO TAK VELMI PRIPUŠTAT K SRDCU lebo budes chodit na zle myslienky ako ja ato radsej nechci
ak chces mozne sa otom porozpravat blisie na pokeci