Dobry den
Potrebujem poradit, zivot sa mi tak skomplikoval ze uz neviem co mam robit, premyslam ned vecami ktore by som za normalnych okolnosti neurobil.
So snubenicou sme sa vcera rozisli, mame spolu dvojicky, nadherne dievcatka. aby som vas oboznamil podrabnejsie:
ja som z popradu, snubenica je zbanskej bystrice, zoznamili sme sa v trencine kde aj stale pracujem, ked sa narodili babatka, rozhodli sme sa ze pojde do s bambulami do BB kde maju aj doktorov pre predcasne narodene deticky a ma tam aj mamu a sestru ktore by jej pomohli, myslel som to vdobrom, necakal som ze sa to obrati proti mne ja som sa pokusal najst si robotu v BB, zatial neuspesne, byt sme zacali zhanat az nedavno kedze som ziskal peniaze az teraz aby som sa nemusel viazat 100percentnou hypotekou, je uz aj zlozena zaloha a kupa sa ma uskutocnit do konca januara, avsak sa stalo to co som necakal, nase city ochladli, resp. viac menej z jej strany, chodieval som kazdy vikend za nimi do BB aby som jej pomohol s bambulami, zacalo to uz asi pred dvoma mesiacmi, kedy som zistil ze sa nieco deje medzi nami, a tak som sa zacal snazit aby to neskoncilo rozchodom a nakoniec sa splnilo to coho som sa najviac bal, urobil som vela chyb ktore som si priznal a ospravedlnil som sa a zacal som hlavne konat, len stale som mal nejake prekazky, drobne nezhody, urazenia, hadky, vsetko toto mi to stazovalo, vycitala mi stale ze som vsetko nechal na nu a ze niesom pri nich ked ma potrebuju, nespavame spolu uz asi pol roka, toto vsetko viedlo k ochladeniu nasich citov a naseho vztahu, ja ju milujem, ale ona mi to uz nedokaze povedat, povedala mi ze si nevie predstavit so mnou zivot, ze ma nechce za muza.. teraz som vkoncoch, neviem co mam spravit, kupit ten byt a najst si v BB robotu, alebo sa na to vsetko vykaslat.. naozaj uz neviem, zuzka aj babatka su vsetko co mam, su to moje jedine lasky ktore nechcem stratit a stracam ich, vzdy ked nieco urobim v domneni ze je to spravne tak to bud nestaci alebo je to zle, mam chut sadnut do auta a skoncit to vsetko, dva mesiace trapenia je aj na kona dost..