Ahojte.
Dufam ze sa tu nerozpisem na dlho lebo moj problem je velmi prosty.
Cely problem je v mojich vystupoch a vyvolavaniach hadok za hovadiny.
S priatelom sme spolu 6rokov pricom cca 3roky spolu byvame. Po financnej stranke nam vsetko klape. Problem je ale v tom, ze ja dochadzam denne do prace cez pracovne dni a on pracuje nocne cez vikendy a cez prac.dni je cely den doma. A tu zacina moj problem. Vobec neriesim milenky a podvadzanie! Prekaza mi pocitac. Teda pocitac ani tak nie ako to ze je pri nom nonstop. A z toho sa potom odvijaju moje hadky. Ked som v praci, tak nech je kludne na PC ale ked pridem domov a on sa stale hra tak uz je to otravne. No a z toho potom vznikaju hadky za hovadiny. Hadky typu ako vcera: po praci ma vyzdvihol a isli sme nakupovat. Este sme skocili na 40min. k nasim a potom isli domov. Mal v pocitacovej hre dohodnute nejake hromadne stretnutie. Tak som ho nechala ked to mal naplanovane a dohodnute (toto akceptujem). No ked skoncil tak sa dalej hral. Zatial nic nebolo strasne az kym som si na notebook chcela nieco nainstalovat a neslo mi to dokoncit a spustit. Tak som prisla za nim, ci mi vie pomoc. Povedal ze v hre nieco dokonci a za cca 10 min. mi pomoze. Tak som ho nechala a cakala kedy bude mat cas. No a teraz to prislo. Pocula som ako cez chat hovori nejakym kamaratom ze nieco dokonci a potom pojde hrat s nimi. Ze ich v tej hre niekam presunie a pojdu sa hrat. Toto mi stacilo a uz som bola vytocena. Poto na mna krical z izby ci uz som to spojazdnila (predtym som mu povedala ze zatial to budem skusat sama) alebo ci potrebujem pomoc. V tej chvily som vybuchla a zacala na neho kricat, ze na mna kasle, ze su mu prvoradejsi ti v hre a ja az potom, ze ma chcel odbavit za par minut popri tej hre (on hovoril ze by sa to v pohode dalo), ze na mna kasle atd.
Ked som sa troska skludnila, povedala som mu ze ma to boli ked sa ku mne takto chova a ze to ze som po nom hento chcela bolo len koli tomu aby sa mi chvilu venoval a nie tym na to chate.
Skoncilo to tak ze mi pripomenul, ze o podobnej veci sme sa uz vela krat hadali a ze uz vtedy mi vysvetlil ze ked chcem aby sa mi venoval mam za nim priamo prist a povedat mu to a nevymyslat zamienky.
Takze toto je moj problem. Nieco mi prepne v hlave lebo nieco neni presne podla toho ako som cakala ze to bude a uz vybuchnem. Kludne by sa to dalo vyriesit aj kludne (asi) ale proste sa v tej kritickej chvily neviem stopnut a ovladat.
Tiez u nas casto vznikaju hadky koli nespravne pochopenym gestam...
A tiez mam problem v tom o com sa s nim rozpravat ked uz pride k tomu rozpravaniu. Vacsinou totiz nas podvecer vyzera tak ze on sa hra a ja pozeram v obyvacke telku. Hovori mi ze nema problem so mnou travit cas a rozpravat sa, ALE musim prist za nim a povedat mu to rovno. No vela krat ani sama neviem ze sa chcem rozpravat (a o com?) az zrazu podvedomie mi to da najavo a vybuchnem za takuto blbost. Som strasne naladova a neviem ako to dostat pod kontrolu. Jednu chvilu som v pohode, zapajam sa do tej jeho PC hry a za chvilu toto!
Prosim, poradte mi ako sa znormalizovat!
Najviac sa bojim ze ho tym odplasim a to rozmyslame nad tym mat deti.