od adrin » So Jan 21, 2012 2:56 pm
Dobry den,som tu nova mam problem .Zistila som ,ze moj manzel s ktorym som zobrata pol roka ma pomer z inou zenou.Precitala som si nechtiac sms a vtedy som to zistila ,ked som mu to povedala preco?jednoducho povedal neviem.Isla som potom s nim do jeho rodneho mesta a chtiac nechtiac sa prestahoval ku mne,lebo dovtedy zevraj koli praci byval u mami.Tvrdi,ze som ja ta jedina a odisiel tento tyzden do rodneho mesta vybavit nieco,kym som bola ja v praci zduchol,ale doma nieje tvrdi ze je u kamarata a ze ked pride bude milujucim manzelom a ze ho mam pochopit.Lubi ma a z niakou inou nieje,lenze je problem v tom,ze ja mu neverim.nedviha telefon len pise sms.napisal,ze pride zajtra a ja ho doma krijem s klamstvom,ze nieco vybavuje a je z mamou doma.mal prist rano vcera som ho poprosila aby ma vyzdvihol s prace,ale sa neukazal.So mnou to nieje lahke ja tu saliem bojim sa ze ma opusti,lebo som uz take nieco zazila 1x,a druhy krat by ma to polozilo.Povedal,ze sa ozve ,ale ja uz mu nejdem pisat ani volat zabija ma to,nevladzem,co mam robit?Ubezpecuje ma ze sa vrati a bude vsetko ok,ale ja neviem ci to vydrzim takto cakat.