Dobrý deň,
mam 33 rokov a mam priateľku čo má 22 rokov. Chodíme spolu 7 mesiacov, začínam pociťovať vekový rozdiel.Máme rozdielne predstavy o budúcnosti..ona škola ja rodina..mám ju veľmi rad, ale neviem čo bude. Včera mi povedala, že nevidi perspektívu v našom vzťahu, na otazku zoznamenia s mojimi rodicmi mi povedala, ze to nema asi vyznam..atd. Vcera sme mali ist na obhliadku jedného bytu v meste..,mal som isť po nu na stanicu, ale nedosiel som..nemohla sa mi dovolať, lebo mobil som nechal v aute..takže dake 4hodiny som bol nedostupny.., volala aj svojim rodicom a plakala do telefonu, ze co je so mnou...volala aj kamaratom ci ma nevideli a tak..neviem co mam robit..doma uz na mna mierne tlacia ohladom svadby a ja riesim este partnerske veci..neviem ako to bude dalej...velmi ma sklamala vcerajsia debata s mojou priatelkou...podla nej to nie je ani ziadna velka laska.., co by ste mi poradili?? ako to mam riesit?? byvame spolu v byte..chcela by sa odo mna odstahovat na internat...ja uz neviem co a ako...